Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kristaps Ceplis: Apģērbiem vieta tualetē

Izdzīvojot pirmo sajūsmu par ievākšanos mājā, aizvien skaidrāk iezīmējas problēmjautājumi, kuri steidzami jārisina vispārējā gandarījuma uzlabošanai. Viens no akūtākajiem uzdevumiem ir rast novietni daudzajām mantām, kas iemantotas no dzīvokļa un tiek iegādāas papildus. Te gan jāpiemin, ka es visnotaļ labi tieku galā ar nevajadzīgo krāmu izmešanu/atdošanu, tomēr gluži kails laikam nestaigāšu.

Grāmatām, vāzēm, traukiem un citām līdzīgām mantām ir plānots uzmeistarot primitīvus koka plauktus, kuri, manuprāt, labi iederēsies mājā. Materiālu esmu iecerējis pasūtīt turpat, kur savulaik man izgatavoja grīdas dēļus un viss mans darbs būs konstrukcijas saskrūvēšana un nostiprināšana.

Daudz vairāk rūpes man radīja apģērbu novietošana. Biju nolēmis ieprikt kādu skapi, kur visus labumus salikt, taču kā jau iepriekš minēju - tās cenas mēbelēm ir baigi nelabās, turklāt nav arī tā, ka gana dārgie izstrādājumi man diži patiktu un es būtu gatavs nomest naudu, jo nu ļoti stilīgs skapīts pagadījies.

Lai nu kā, bet skapi es tomēr nopirku. Maksāja tas 250 Ls un bija pilnīgs mēsls :) Nu varbūt ne ļoti pilnīgs mēsls, bet tomēr nekas labs tas ar nav. Sīkāk negribu stāstīt - gari sanāks. Tātad nopirku skapi, atvedu mājās, smagi tajā vīlos un sāku likt kopā. Saliku rāmi un sapratu, ka tas skapis nu galīgi neiederas manā istabā un vispār mājā. Pārāk liels un vietu aizņemošs. Sākumā bija tāda ļoti nomācoša sajūta un pusi dienas likās, ka skapi paturēšu tikai tāpēc, ka nauda tomēr ir samaksāta, taču tad nospļāvos un skapis ir prom. Ja nav, ta nav!

Taču skapja izvākšana neatrisināja pašu galveno problēmu - kur likt drēbes? Man jau drēbju kaudze guļamistabā bija tā nomocījusi, ka ārprāc. Un pēkšņi kā no skaidrām debesīm nāca ideja! Mājas projektā ir paredzēta vannasistaba un gana liela tualete. Vannasistaba jau ir iekārtošanas stadijā un tur ir arī pods, bet tualete tik vien ir kā noflīzēta un līdz šim bija tukša. Kopīgi nolēmām, ka Dievs ar to otro tualeti un poda vietā tajā mēs liksim plauktus drēbēm. Tagad man būs apmēram divu kvadrātmetru flīzēta "ģērbtuve" ar silto grīdu, ventilāciju, ūdens un kanalizācijas pievadu grīdā. Man patīk! Par plauktiem vismaz pagaidām kalpos metāliski grozi rāmjos, nezinu kā pareizi šie saucas, kas man lietošanā jau ir pāris gadus un visnotaļ apmierina.

Paralēli dzīvojamo telpu atbrīvošanai no apģērbiem, "skapja" ierīkošana arī atrisina bēdīgo situāciju ar izlietni vannasistabā, kuru mēs veiksmīgi sasitām otrajā dienā pēc piemontēšanas, jo savu vietu pie spoguļa ieņēmusi izlietne, kura bija iepirkta tualetes vajadzībām. Nebūs jāpērk arī otrs pods un krāns - izdevīgi :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 2.10.2024.

Cilvēks izskatās patiešām slikti, ja nāve, atnākusi pēc viņa un viņu ieraudzījusi, steidzīgi metas pļaut zāli.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko