Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Kristaps Ceplis: ЛЕТИ, ЛЕТИ А МЫ ТЕБЕ КРИЛЫШКИ ОБРЕЖЕМ*

Nav jau tas nekas ārkārtējs. Citiem vislaiku par šādām problēmām dzird un tā vien šķiet, ka šī drīzāk ir likumsakarība, nevis izņēmums. Tomēr nepatīkami, ka arī man jāpiedzīvo līdzīga pieredze.

Par ko es te runāju? Par celtniekiem! Visu būvniecības procesa laiku viss bija ideāli. Nekādu pretenziju ne par paveikto darbu kvalitāti, ne par attieksmi. Tad kāpēc pēdējā nedēļā vajadzēja visu sačakarēt man īsti skaidrs joprojām nav.

Nevar jau vainot visus - kad atrunātie darbi bija praktiski pabeigti un palika pāris astes, kā grīdas lakošana un sienu piekrāsošana vienojāmies ar galveno celtnieku, ka brigāde saka man ardievas, bet viens "meistars" paliek un noved pasākumu līdz finālam. Nebija pamats neticēt, ka viss būs kārtībā, ņemot vērā iepriekš teikto, ka līdzšinējais darbs bija lielisks.

Diemžēl turpinājums "meistara" Edvīna izpildījumā bija kā sitiens pa ...... un atgriešanās uz zemes pēc plivināšanās iedomu pasaulē. Edvīns ir kļuvis par pirmo cilvēku, kurš gulējis manā mājā. Viņam nu ļoti nāca miegs un visu izdarīs rīt.

Kā man skaidroja Edvīna čoms un ieroču (pudeles) biedrs - mēs jau varētu tev teikt, ka esam slimi, ka sieva slima un pēcāk infekcija skārusi arī bērnus, bet tu tak tāpat saproti, ka pie vainas ir alkohols :) I ne ko piebilst, ne atņemt.

Edvīna "slimība" visnotaļ būtiski ietekmēja manu pašsajūtu un dzīves ritmu, jo es bija plānojis pagājušās brīvdienās sākt ievākšanās procedūru mājā, tomēr kā noprotat tas mazliet tiek atlikts uz vēlāku laiku.

Paldies Dievam pāris dienu laikā man izdevās atrast cilvēkus, kuri ar pilnu sparu metās manas grīdas piebeigšanā un šīs nedēļas laikā visam būtu jābūt kārtībā. Laikam jau nevar teikt, ka visi celtnieki ir cūkas, bet nu lielai šīs profesijas pārstāvju daļai attieksme būtu jāpārdomā...

p.s. Edvīns šorīt zvanīja un teica, ka tagad viņš varot iet un pabeigt visu kas darāms, jo esot izvesaļojies :)

p.s.s. Diemžēl bildes kā Edvīns guļ manā mājā arī nav, jo nebija paņēmies fotoaparāts :)

* Lido, lido, bet mēs tev spārniņus apgriezīsim (krievu val.)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 3.10.2024.

Iztikas minimums – aprēķins, cik slikti jādzīvo tautai, lai varas elite dzīvotu labi.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko