Lēcas
Ja rokas sniedziena attālumā ir lēcas, uzskati, ka vakariņas jau ir galdā. Proteīniem un šķiedrvielām bagāto pākšaugu var pagatavot 20-40 minūšu laikā. Visierastākais veikalu piedāvājums ir brūnās lēcas, bet noteikti ir vērts izmēģināt arī citus veidus. Mazās, melnās "beluga" lēcas, kā arī zaļās no Francijas nākušās Le Puy ir iecienītas, jo gatavojot neizjūk. Sarkanajām lēcām, kuras vairāk izplatītas Indijas un Vidusjūras reģionu kulinārijā, piemīt atšķirīga garša, kas vairāk līdzinās šķeltajiem zirņiem, tāpēc receptēs ar tām nevajadzētu aizvietot zaļās, melnās vai brūnās lēcas.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.