Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Līdz Nordea Rīgas maratonam 11 nedēļas

Līdz 2010. gada 10. martam Nordea Rīgas maratonam reģistrējušies jau vairāk nekā 2 000 dalībnieku. Vēl līdz 15. martam maratonam iespējams reģistrēties par zemāko dalības maksu, šis ir arī laiks, kad spītējot sniegam jāsāk gatavoties un plānot treniņus tiem, kuri paredzējuši piedalīties maratona un pusmaratona distancēs.

No 2 000 reģistrētiem dalībniekiem, ceturtā daļa ir ārzemnieki un ar katru nedēļu pieaug arī dalībvalstu skaits. Līdz šodienai pieteikušies skrējēji no 29 pasaules valstīm. Visvairāk skrējēju pagaidām pieteikušies no Somijas (144), kam seko Vācija (91) un Lielbritānija (46). Šogad ir visas iespējas labot arī pagājušā gada 35 pārstāvēto valstu rekordu, līdz maratonam atlikušas vēl 11 nedēļas.

Lielāko komandu desmitniekā ir tikai 5 Latvijas komandas. Pārliecinošu pirmo vietu ar 166 dalībnieku ieņem Nordea banka, taču komandas ar vismaz 15 dalībniekiem brauks arī no Somijas, Vācijas un Itālijas.

No 1432 dalībniekiem, kuri pārstāvēs Latviju, visvairāk ir rīdzinieku. Nākamās šajā sarastā Jelgava, Valmiera, Jūrmala, Ogre, Talsi, Ikšķile un Cēsis.

Šobrīd dalībnieku skaits sadalījies salīdzinoši proporcionāli 761 mini maratona (5km) distancē, 656 pusmaratonā (21km 97m) un 438 dalībnieki maratona (42km 195m) distancē, kā arī 20 komandas pieteikušās maratona stafetei.

Nordea Rīgas maratonā  dalībniekiem ir pieejamas 4 distances: 42km, 21km, 5km un maratona stafete (4 dalībnieki veic 42km distanci). 23. maijā Nordea Rīgas maratons notiks jau 20. reizi.

Reģistrēties iespējams Nordea Rīgas maratona mājas lapā www.nordearigasmaratons.lv un Nordea bankas filiālēs visā Latvijā. līdz 15.martam, lai reģistrētoes dalības maksa ir viszemākā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Par Nordea Rīgas maratonu:

Maratons Rīgas pilsētā  notiek kopš 1991. gada. 2007.gadā maratons ieguva nosaukumu Nordea Rīgas maratons. Tas ir visstraujāk augošais Maratons Ziemeļeiropā un 2009. gadā pasākums pulcēja gandrīz 8 600 dalībnieku no 35 pasaules valstīm. Maratonu kopš 2007. gada sadarbībā ar Rīgas domi rīko aģentūra Nords Event Communications. 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko