Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Milānas modes nedēļas konspekts

Itālijas modes mekā šajās brīvdienās noslēdzās Milānas Modes nedēļa. Piedāvājam arī jums iepazīties ar modes mākslinieku piedāvātajām idejām šī gada rudens apģērbu kolekcijās. Jūsu vērtējumam gluži kā īss modes nedēļas konspekts ir ieskats trijās izcilākajās modes skatēs, ko piedāvāja Bottega Veneta, Džilas sanderes un Emporio Armani modes nams.

Ja jau šai kolekcijai tika veltīti tādi apzīmējumi kā „šiki, slēpts spēks, kas izstaro dziļu izpratni par sevi“ (Vogue.com), „strikti, seksīgi, stilīgi un bezgalīgi eleganti“ (Fashion Wire Daily) un visbeidzot

„nospodrināts, izceļas ārkārtīgi“ (SHOWstudio.com), tad arī mums laiks ielūkoties dizainera piedāvātajā skatījumā. „36 modeļi, ko Tomas Meiers parādīja Sestdien no Bottega Veneta likās palidojam garām, taču tad eksplodēja applausos. Viņam bija daudz, ko teikt, taču viņš to pateica precīzi, ar elegantām kleitām un melniem, kobalta un tumši sarkanas vilnas mēteļiem,“ tā kolekciju savukārt novērtēja The New York Times modes lapas On The Runway veidotāji.

Modes nama Emporio Armani dizainers Džordžo Armani Milānas Modes nedēļā savukārt tika atzinīgi novērtēts ne tikai kolekcijā apkopoto krāsu dēļ, bet arī tāpēc, ka ļāva modelēm pazust gan šifona kruzuļos, gan defilēt, tērptām ar rokām gleznotās Mongolijas jēra vilnas žaketēs.

Arī par Džilas Sanderes modes nama dizainera Rafa Simona veikumu prese bija daiļrunīga. „Viengabalaina un nebeidzami skaista kleitu un mēteļu parāde,“ novērtēja Style.com. „Kolekcija ir tik eleganta, niansēta un pārdomāta kā pats mākslinieks,“ neskopojās savukārt modes portāls Vogue.com. Savukārt Fashionista atzinīgi sacīja tā: „Skaista pasteļu krāsā veidota „mēle“, kurā tika demonstrēta skaista pasteļu krāsas kolekcija.“

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko