Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ņujorka un kāzas

Kad jautāju draudzenēm par šīs vasaras spilgtākajiem piedzīvojumiem, pirmajā brīdī saņēmu atbildi, ka nekas vērā ņemams šovasar nav noticis. Nebiju pārsteigta, jo arī pati jutos līdzīgi. Tomēr, kārtīgi pārcilājot vasarā piedzīvoto, katra no draudzenēm varēja nosaukt vismaz vienu neaizmirstamu piedzīvojumu.

Draudzene Linda šovasar beidzot bijusi savā sapņu pilsētā Ņujorkā. Gadiem ilgi viņa lauzīja galvu, kā tur nokļūt. Šovasar dzīve viņai piespēlēja semināru Kanādā, pa ceļam uz vienu dienu ļaujot būt Ņujorkā. Izkāpjot no lidmašīnas un ar metro dodoties uz pilsētas centru, Lindas sirds trīcējusi tā, it kā viņa dotos uz pirmo randiņu. Viņa iemīlējusies Ņujorkā no pirmā acu skata. Paņēmusi rīta kafiju, viņa visu dienu staigājusi pa Ņujorkas ielām ar fotoaparātu rokās. Viss bijis gluži kā filmās. "Gan debesskrāpji, gan dzeltenie taksometri, gan Seksa un lielpilsētas Kerijas Bredšovas kāpnītes," stāsta Linda.

Draudzenei Evai visa vasara bijusi viens liels piedzīvojums. Viņa, vērojot, kā puncī aug mazulis, šovasar izdzīvojusi dažnedažādus mirkļus — gan biežās garastāvokļa maiņas, gan brīnumaino sajūtu, kad bērniņš sakustas, gan mēģinājumus pierast pie jaunā statusa "mamma".

Kad sāku cilāt pati savus piedzīvojumus un pārdzīvojumus, izrādās, arī mana vasara bijusi gana krāsaina. Jūnijā izcīnīju smagu cīņu, aizstāvot bakalaura darbu. Tam sekoja skaists un lepns brīdis, saņemot augstskolas diplomu. Stāvēju izlaidumā kantainā cepurītē un talārā, un mani pārņēma jau no

12.klases izlaiduma pazīstamā sajūta, ka kārtējais svarīgais dzīves posms ir noslēdzies un priekšā atkal kaut kas jauns un nezināms. Šovasar aiz muguras ir trakas dejas Līgo zaļumballē Siguldā un neprātīga draudzenes vecmeitu ballīte. Vasaras izskaņā aizvadītas lustīgas kāzas. Vienmēr esmu apbrīnojusi tos cilvēkus, kas spēj aiz aizkustinājuma liet asaras. Ar mani tā nav. Tomēr, kad ieraudzīju savu bērnības draudzeni baltā līgavas kleitā, mīlestības pilnām acīm veroties topošajā vīrā, aiz aizkustinājuma pēc kabatlakatiņa tvēru gan es, gan pārējās līgavas māsas.

Sūtiet savu stāstu: [email protected] vai Rīga, Mūkusalas iela 15, Rīga, LV-1004

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko