Pašmāju trifeles
Pavasarī Latvijas mežos (sūnās vai arī smiltīs) var atrast červeļainas gaišākas vai tumšākas sēnes. Tie ir murķeļi un lāčpurni. Sēņu grāmatās tie klasificēti pie vāji indīgām sēnēm, bet pareizi pagatavotas tās garšo lieliski. Sēnes, kas augušas smiltīs, ļoti rūpīgi vairākkārt jāskalo, pēc tam vāra lielā ūdens daudzumā trīs reizes nolejot. Ja sēņu ir maz, tad mērcei, ko gatavo no vārītām sēnēm, pievieno vairāk sīpolus. Murķeļiem ir izteikts aromāts un tāpēc garšvielas nemaz nav vajadzīgas, pietiks ar sāls pievienošanu.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.