Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Popularizē Latvija tūrisma piedāvājumu Nīderlandē

Kurzemes tūrisma asociācija (KTA) sadarbībā ar Tūrisma attīstības valsts aģentūru (TAVA) organizē Latvijas uzņēmumu dalību starptautiskajā tūrisma gadatirgū Vakantiebeurs 2010, kas norisināsies Nīderlandes pilsētā Utrehtā no 12. līdz 17.janvārim.

Pasākuma laikā Latvija tiks reklamēta kā pievilcīgs tūrisma galamērķis, īpaši akcentējot kultūras mantojumu, dabas resursu bagātības un lauku tūrisma iespējas, informē Kurzemes tūrisma asociācijas izpilddirektore Jana Bergmane.

Kā speciālais Latvijas piedāvājums tiks popularizēti aktīvās atpūtas piedāvājumi Latvijas reģionos un nakšņošanas iespējas Rīgā un ārpus tās. Latvijas stendā būs pieejami jaunākie tūrisma informatīvie materiāli par Latviju, piemēram, Baltijas tūrisma karte, tūrisma informācija par atpūtas iespējām Rīgā, Latvijas tūrisma uzņēmumu informatīvie materiāli, kā arī Latvijas reģiona kartes ar naktsmītņu iespējām. Izstādes apmeklētājiem būs iespēja stendā saņemt jauno Kurzemes reģiona karti flāmu valodā.

Latvijas stendā kopīgi ar KTA un TAVA piedalīsies Latvijas tūrisma nozares dalībnieki – SIA Arkana, SIA Hotel Jūrmala SPA, SIA VIA Hansa Tours, Latvijas kempingu asociācija, SIA Arbat Riga, SIA Baltijas Ceļojumu Grupa, SIA BBH Investments un lidsabiedrība airBaltic.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko