Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Rīgas domes runči piedalīsies izstādē

Izstādes "Rīgas kaķis" ietvaros apmeklētājiem būs iespēja redzēt retu šķirņu kaķus, saņemt kvalificētu veterināru un juristu konsultācijas, uzzināt par dzīvnieku patversmju darbību. Turklāt vairāk nekā 220 kaķu stāsies augsti kvalificētās starptautiskās žūrijas priekšā cīņā par labākā izstādes kaķa titulu. Starp 20 kaķu šķirņu pārstāvjiem būs unikāls no jauna izveidotas šķirnes  Ēģiptes faraonu kaķis – Ēģiptes mau, kā arī bezastes Kuriļu bobteili un citi.
Nedēļas nogalē Rīgas Kongresu namā organizētajā starptautiskajā kaķu izstādē piedalīsies arī Rātsnamā mītošie kaķi Kuzja un Muris. Uzturoties biedrības Dzīvnieku pansija Ulubele skaistajā izstāžu būrī, abi runči ļaus sevi novērtēt arī izstādes profesionāļiem, jo pieteikti kā izstādes dalībnieki kategorijā "Mājas kaķi". 

Savas simpātijas par pārējiem izstāžu dalībniekiem varēs savukārt izteikt apmeklētāji. Kaķis, kurš savāks visvairāk skatītāju balsu, saņems speciālu balvu no galvaspilsētas pašvaldības un titulu "Rīgas kaķis 2012", Dienu informēja Rīgas domē.

Starp izstādes dalībniekiem būs arī Rīgas patversmes bezpajumtes  dzīvniekiem - Rīgas pilsētas dzīvnieku patversme "Līči", "Dzīvnieku draugs", "Ķepu ķepā". Patversmju darbinieki informēs izstādes dalībniekus par savu darbību un par saviem aizbilstamajiem. Rīdziniekiem, kuri nav vienaldzīgi,  būs dota iespēja palīdzēt kaķiem un suņiem, kuri nokļuvuši nelaimē, kā arī par atbalstu patversmei nofotografētues ar kaķiem profesionāli aprīkotā foto stūrītī. Izstādes laikā darbosies Aivara Borovkova "glamūrīgā" kaķu fotoizstāde.


Skatītāji izstādi varēs apmeklēt 3.un 4.martā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 03.07.2024.

Daža laba princese ir tāda, ka trešais tēvadēls sāk nožēlot, kāpēc nokāvis pūķi.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko