Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Trešdiena, 25. decembris
Stella, Larisa

Sirdij ēd zaļu ķiploku

Apēdot dienā ķiploka daiviņu, paaugstinās organisma imunitāte pret dažādām vīrusu saslimšanām. Ķiploks labvēlīgi iedarbojas arī uz gremošanas un sirds asinsvadu sistēmu. Kādu ķiploku labāk ēst — zaļu vai apstrādātu, lai tas nezaudētu savas dziedinoši ēteriskās eļļas? Amerikas pētnieku veiktais eksperiments ar pelēm liecina, ka sirds veselībai ķiploku ieteicamāk lietot svaigā veidā — smalki sasmalcinātu, nevis gatavošanas procesā termiski apstrādātu, raksta The New York Times. Termiski apstrādāts ķiploks maina uzturvērtību, bet ir lielisks gaļas un zivju ēdienu, marināžu un mērču garšas pastiprinātājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko