Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā -2 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris

Slavētās šķiedrvielas var būt riskantas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Silva
S
."Turklāt ļoti svarīgi atcerēties, ka uzturā drīkst lietot vienīgi svaigu maizi, atsakoties no pārlieku ilgas tās uzglabāšanas, jo, lietojot uzturā produktu, kas vairs nav svaigs, veselību var pakļaut nopietnam riskam."-Kā var rakstīt tādas muļķības!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
andy
a
Virsrakstu laikam redaktors "palabojis" lai reitingu paceltu? Tā jau ir ka lasa tikai par stulbumiem, bet kaut kā tautai arī normāls teksts jāiebaro. Respect.
Ieva to rupjmaize
I
Saziedējusi nozīmē nevis sapelējusi, bet pastāvējusi, tāpēc vieglāk sagremojama!
rupjmaize
r
vai tad es teicu, ka rupjmaize pelē? es kā reizi teicu, ka sazied.
  • 4
  • 0
Sandra
S
Fazer maize ir viena vienīga ķīmija, vajag palasīt uz etiķetēm.
rupjmaize
r
kārtīga rupjmaize nemaz tā īsti nepelē, bet "sazied", un stāv ļoti ilgi, ne vienu dienu vai divas. turklāt veci cilvēki saka, ka saziedējusi rupjmaize ir viennozīmīgi veselīgāka par svaigu, jo neaizķepē zarnas.
U!
U
DDDD:) žurnaļugām laikam pohas:)))
Nu!
N
Galīgi nojūgušies ar virsrakstu , cerēju kaut ko pamācošu izlasīt , bet izlasīju <Lāču > un <Fazer > reklāmrakstu .
inga
i
jāāāāā. Diez kas nav ar tām šķiedrvielām, vai ne? ;)
kh
k
kas tad nu? nepareizais virsraksts uzlikās?
Teodora
T
:-DDDDDDDD
  • 1
  • 0
Ieva to Mežmalis
I
Fakts, no mīcīšanas ar rokām šķiedrvielas neparādās, un sapelējušas ir bīstamas jebkuras organiskās uzturvielas....
Ieva
I
Ieraudzīju virsrakstu un domāju, ka rakstā parunās par to, ka, ja pārāk aizraujas ar šķiedrvielām, var dabūt vieglas kājas, kalcija un dzelzs deficītu....Bet te vispār tiek runāts par maizes gatavošanas tehnoloģiju, lai gan vajadzēja pastāstīt par miltiem: smalkie, rupjie, skrotētie....ar ko tie atšķiras....kāpēc baltmaizi cepj galvenokārt no smalkajiem....
ha
h
Nez raksta autors ir bijis Lāčos un kādā citā maiznīcā?Maizi mīca ar rokām? Un ne jau tikai Lāčos cep pēc šādas tehnoloģijas.Plaucēšana un raudzēšana kubuliņos ir vairākās ceptuvēs .Atšķirība ir tikai izcepšanā, ar malku vai elektrību.Un arī 36 stundas no plaucēšanas līdz iepakošanai nav pareizs laiks.Ja raksta ,tad vajag uzrakstīt pareizi .
Mežmalis
M
raksts par maizīti, bet virsraksts par pavisam ko citu!!??

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko