Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Tiek meklēts neglītākais tomāts

Apaļi, sarkani, vienādi un glīti - tādi ir tomāti veikalu plauktos, bet īstie tomāti ir arī zaļi, dzelteni, pat gandrīz melni, ar krokām, izaugumiem un dažādās formas. Taču šie tomāti līdz veikalu plauktiem diemžēl nenonāk. Protestējot pret šo netaisnību, biedrība Slow Food Riga rīko konkursu "Neglītākais tomāts 2011". Ikviens Latvijas iedzīvotājs ir aicināts iesniegt savu "neglītā" tomāta eksemplāru, lai atgādinātu, ka tomāti mēdz būt dažādu šķirņu un noskaidrotu, kuras šķirnes tomāts ir cienīgs nest šo zīmīgo titulu.

Tomātu eksemplārus jāiesniedz Garšas meistaru ielā pie skatuves Rīgas svētku laikā 20. augustā no plkst. 10:00-12:00. Kopā ar tomātu jāiesniedz arī informācija par tā īpašnieku - vārds, uzvārds, tālruņa numurs un īsa informācija par pašu tomātu. Garšas meistaru iela atradīsies Vecrīgā, Torņa ielā pie Pulvertorņa. Tomātu vērtēšana notiks no plkst. 12:00-15:00. Katram Garšas meistaru ielas apmeklētājam būs iespēja nobalsot par vienu tomātu, kurš viņuprāt būs neglītākais. Tāpat savu neglītāko tomātu izvēlēsies arī konkursa žūrija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

.

Slow Food Riga ir organizācija, kas izglīto Latvijas iedzīvotājus par pārtikas bioloģisko daudzveidību un katra patērētāja ietekmi uz globāliem procesiem. Atmodinot un trenējot savas maņas, Slow Food palīdz cilvēkiem atklāt no jauna ēšanas priekus un saprast nozīmi tam, no kurienes nāk ēdiens, kas un kā to ražo.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko