Latviešu ēdienu nedēļu 27.aprīlī restorānā atklās Latvijas vēstnieks Japānā Pēteris Vaivars un uz atklāšanas pasākumu plāno ierasties aptuveni 50 viesu. Šim pasākumam restorāna šefpavārs gatavos septiņus latviešus ēdienus, viesiem tiks piedāvāts Latvijas siers "Monterigo" un Latvijas rupjmaize, kā arī iespēja degustēt Rīgas Melno balzamu. Savukārt Stendera Ziepju fabrikas veikals Japānā sava pirmā veikala atvēršanas divu gadu jubilejā viesiem ir sagatavojis smaržīgu pārsteigumu.
Tokijā sākas latviešu ēdienu nedēļa
Visas nedēļas garumā pusdienu ēdienkartē apmeklētājiem tiks piedāvāts trīs ēdienu komplekts – dārzeņu zupa, svaigu dārzeņu un vārītu kartupeļu salāti, kā arī pelēkie zirņi. Vakariņu ēdienkartē savukārt būs iespējams pasūtīt piecus ēdienus, kas gatavoti pēc Latvijas receptēm.
Šodien, no
27.aprīļa līdz 3.maijam Latvijas vēstniecība Japānā sadarbībā ar
Japānas un Latvijas Mūzikas asociāciju un restorānu "Pleasaurant" pirmo
reizi Tokijā rīko latviešu ēdienu nedēļu, kuras laikā ikvienam
restorāna apmeklētājam tiks piedāvāta iespēja nobaudīt latviešu
ēdienus, to skaitā arī vairākus tradicionālos ēdienus, piemēram,
pelēkos zirņus.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.