Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tukuma pusē sākusies slēpošanas sezona

No nedēļas vidus jau atvērts Milzkalns un _Jēkaba grav_a, bet nedēļas beigās slēpot gribētājus aicina arī Zviedru cepure, informē Agnese Atte, Tukuma TIC ceļojumu organizatore.

    Biļešu cenas pacēlājiem brīvdienās maksā no Ls 3,50 – 4,50 par stundu, bet katra nākamā vidēji no Ls 1,50 – 2,00. Darba dienās viena slēpošanas stunda pieaugušajiem maksā no Ls 3,00 – 4,00. Pieejamas arī īpašas dienas biļetes ar atlaidēm. Visas slēpošanas trases piedāvā arī inventāra nomu, kur pilna slēpošanas vai snovborda komplekta noma maksā no Ls 3 līdz 3,50 par pirmo stundu + Ls 1,50 – 2,00 par katru nākamo stundu.

    Trases piedāvā dažādas akcijas un atlaides gan skolēniem, gan pieaugušajiem. Sīkāku informāciju var iegūt: Milzkalns – tālr.: 26222333, www.milzkalns.lv; Jēkaba grava – tālr.: 29551182, www.grava.lv; Zviedru cepure – tālr.: 26405405, www.zviedrucepure.lv.

    No sestdienas, 19.decembra, tiek atklāta slēpošanas sezona arī distanču slēpošanas cienītājiem. Sestdien plkst.11 distanču slēpošanas trasē Sveikuļos, kempingā pie Jumpravas ezera netālu no Tukuma, visi aicināti uz atklāšanas pasākumu. Būs pieejama inventāra noma, kā arī karsta tēja un citi labumi. Sīkāka informācija par pasākumu pa tālruni 29232026, bet par pašu kempingu – www.sveikuli.lv.

    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Interesanti

    Vairāk Interesanti


    Receptes

    Vairāk Receptes


    Dzīvnieki

    Vairāk Dzīvnieki


    Notikumi

    Vairāk Notikumi


    Cits

    Vairāk Cits


    Tehnoloģijas

    Vairāk Tehnoloģijas


    Zirnis joko

    Vairāk Zirnis joko