Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vasaras piedzīvojums. Bez lietussarga

Draudzene Agita stāsta, ka viņai daudz vienkāršāk romantiskām blēņām bija ļauties pērn, kad ikdienas dzīve bija mazliet bezrūpīgāka. Cilvēku attiecībās krīzes laikā esot pazudis vieglums. Pērn viņa mēnešiem ilgi draugos.lv sarakstījās ar kādu svešinieku. Šādas sarunas izkrāso dzīvi un ikdienu dara mazliet saldāku, jo atminos Agitas mirdzošās acis un pēkšņo dzīvesprieka pieplūdumu, kad viņa ik pa brīdim ielūkojās datorā, gaidot jaunu vēstuli. Viņa bija burtiski uzplaukusi. Tieši tāpēc man šī, viņasprāt, bezrūpīgā sarakste nemaz tik nevainīga nešķita, bet viņa liedzās un teica: "Tas ir tikai piedzīvojums, mums ir vārdu un domu saskaņa. Neprasi man, par ko runājam! Par ne par ko. Par dzīvi."

Abu slepeno vēstuļu draugu satikšanās realitātē, iespējams, nekad arī nebūtu notikusi, ja abi netīšām nesaskrietos uz taciņas. Jā, viņi dzīvoja vienā pilsētā, bet toreiz, kad notika šī pirmā saskatīšanās, abi viens otram, minstinoties — vai ir īstais — un atskatoties, pagāja garām. Agita saņēmās un kādā lietainā dienā puisi uzaicināja lēkāt pa peļķēm. Puisis piekrita. Tikšanās vietu viņi nemainīja — tā bija tā pati šaurā līkumotā taciņa starp bloku mājām, kur jau reiz viens otram pagāja garām.

"Bijām vienojušies, ka tikšanās nav randiņš un nekad nebūs. Tā kā bijām sarunājuši lēkāt pa peļķēm, no skapja izvilku savus noplukušākos džinsus, sameklēju platu T kreklu, apāvu kājās botas un devos uz tikšanos," stāsta Agita. "Bet mani, vairoties no lietus, paslēpies zem koka, gaidīja gaumīgi sapucējies puisis." Lēkāšana pa peļķēm neesot izdevusies, jo puisim bija žēl samērcēt savas jaunās kedas. Tāpēc, bēgot no lietus, abi pajumti atrada dzelzceļa stacijā. "Sēdējām un klusējām." Vēstuļu romantika bija izplēnējusi. Dzīvē tā īsti par ko runāt abiem nemaz nebija. "Bet pēc laika, sēdot blakus svešiniekam un skatoties lietū, sirdī ielija neparasts siltums. Sajutu spēcīgu dvēseļu radniecību un lielu laimi par esošo mirkli. Tas ir viens no romantiskākajiem mirkļiem manā mūžā," atzīst Agita.

Agita svešinieku glaunajās kedās tā arī nekad vairāk nesatika. Abi vēl tagad draugos šad tad pārmij pāris vārdu. "Aiz cieņas par to, ka bija tā, kā bija, un nekas neturpinājās," viņa saka.

Turpinām Privātās dzīves diskusiju

Vasaras piedzīvojums

Izstāstiet mums savu labāko šīs vasaras piedzīvojumu. Tas var būt gan romantisks notikums, gan vieglprātīga dēka, gan jebkurš cits šīs vasaras mirklis, kas paliks prātā un iepriecinās vēl rudenī un ziemā.

Sūtiet savu stāstu: [email protected] vai Rīga, Mūkusalas iela 15, Rīga LV 1004

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko