Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 26. decembris
Megija, Dainuvīte, Gija

Vidusjūras ievārījums

Vajadzēs: 1 dzeltenu papriku, 500 g tomātu, 300 g baklažānu,400 g zaļo kabaču, 3 sarkano sīpolu, 2-3 ķiploka daiviņas, 1 ēd.k. olīveļļas, 100 ml baltvīna, 100 ml tomātu sulas, 100 ml balzamiko etiķa, 2 ēd.k. tomātu pastas, 2 ēd.k. dārzeņu garšvielu maisījuma, 0,5 tējk. drupinātu melno piparu, 1 šķipsniņa Kajennas piparu, 1 tējk.

sāls, 3 ēd.k. svaiga oregano (raudenes), 2 ēd.k. itāļu garšvielu salātiem, 125 g Dansukker Ievārījuma cukura. Piparus, tomātus, baklažānu un kabaci noskalo un sagriež šķēlītēs. Ķiplokus un sīpolus nomizo. Eļļu uzkarsē pannā, un viegli apcep visus dārzeņus. Pievieno vīnu, tomātu sulu un etiķi. Visu nosedz ar vāku un karsē 10 minūtes. Pievieno atlikušās sastāvdaļas un karsē vēl 5 minūtes. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko