sāls, 3 ēd.k. svaiga oregano (raudenes), 2 ēd.k. itāļu garšvielu salātiem, 125 g Dansukker Ievārījuma cukura. Piparus, tomātus, baklažānu un kabaci noskalo un sagriež šķēlītēs. Ķiplokus un sīpolus nomizo. Eļļu uzkarsē pannā, un viegli apcep visus dārzeņus. Pievieno vīnu, tomātu sulu un etiķi. Visu nosedz ar vāku un karsē 10 minūtes. Pievieno atlikušās sastāvdaļas un karsē vēl 5 minūtes. Ievārījumu pilda tīrās izkarsētās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.
Vidusjūras ievārījums
Vajadzēs: 1 dzeltenu papriku, 500 g tomātu, 300 g baklažānu,400 g zaļo kabaču, 3 sarkano sīpolu, 2-3 ķiploka daiviņas, 1 ēd.k. olīveļļas, 100 ml baltvīna, 100 ml tomātu sulas, 100 ml balzamiko etiķa, 2 ēd.k. tomātu pastas, 2 ēd.k. dārzeņu garšvielu maisījuma, 0,5 tējk. drupinātu melno piparu, 1 šķipsniņa Kajennas piparu, 1 tējk.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.