Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vīriešiem dzīves laikā ir divreiz vairāk dzimumpartneru nekā sievietēm

Vīriešiem viņu dzīves laikā seksuālas attiecības bijušas vidēji ar 9,3 dažādām partnerēm, turklāt ceturtā daļa vīriešu lepojas ar vairāk nekā desmit iekarojumiem, vēsta laikraksts Daily Telegraph.
Vīriešiem viņu dzīves laikā ir divreiz vairāk dzimumpartneru, nekā sievietēm, liecina Lielbritānijā veikta pētījuma rezultāti.

Tomēr trešā daļa Anglijas veselības pētījumā aptaujāto atzina, ka minētais skaits ir tikai viņu aplēses par seksuālajām partnerēm.

Turpretī aptaujātās sievietes sacīja, ka viņu dzīvē bijuši vidēji 4,7 dzimumpartneri, turklāt ceturtajai daļai sieviešu seksuālas attiecības bijušas ar tikai vienu cilvēku

Starp vīriešiem tikai 17% mūžā seksuālas attiecības bijušas tikai ar vienu partneri, savukārt vairāk nekā desmit dzimumpartneri bija 27% vīriešu un 13% sieviešu.

Aptuveni piektajai daļai no pētījumā aptaujātajiem britiem vecumā no 16 līdz 69 gadiem ne reizi nav bijušas seksuālas attiecības.

Pētījuma rezultāti arī liecina, ka jaunākās paaudzes pārstāvji aizvien agrāk zaudē nevainību, kā arī pieļauj vairāk riskantu uzvedību.

Piektā daļa vīriešu un katra septītā sieviete sacīja, ka pirmās seksuālās attiecības viņiem bijušas pirms 16.dzimšanas dienas, taču vidējais vecums nevainības zaudēšanai ir 17 gadi.

Taču starp sievietēm vecumā no 16 līdz 24 gadiem līdz 27% pieaudzis to sieviešu skaits, kas savu nevainību zaudēja pirms 16 gadu vecuma sasniegšanas, kas nozīmē, ka viņu dzimumpartneri ir pārkāpuši likumu.

Kaut arī vairums sacīja, ka viņi izmanto kontracepciju, piektā daļa jauno sieviešu atzina, ka pēdējā gada laikā tām nācies izmantot avārijas kontracepcijas līdzekļus. Turklāt 17% no aptaujātajiem vecumā 16-34 gadiem atzina, ka viņiem ir bijusi kāda seksuāli transmisīva slimība.

Lielbritānijā veiktajā aptaujā iztaujāti 14 000 cilvēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko