Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ziemassvētki krīzes laikā. Materiālistiski, bet skaisti!

Skapītī zem tumšzila zīda lakata slēpjas sarkana, zila un bordo krāsas paciņa. Tuvāko dienu laikā slepenā kaudzīte pieaugs. Taupīt uz Ziemassvētku dāvanu rēķina nevaru iedomāties. Samazināt tēriņus, dāvinot kaut ko pavisam lētu, lai tikai ievilktu ķeksi? Tas būtu tāpat, kā apprecēties pēc darbdienas vecajās kurpēs ar nejauši izvēlētu pušķi rokā! Mēs visi jūtamies mazliet vainīgi, šos klusos, būtiskos svētkus padarot par apdāvināšanās un cepeša, un piparkūku rituālu.

Tomēr nenoliegšu, ka man Ziemassvētki šķiet piemēroti visjaukāko dāvaniņu iegādei mīļajiem. Sameklēt Austrālijas tirgotāja adresi internetā, lai pasūtītu meitai mazus, skaistus nieciņus, par ko viņa būs ļoti priecīga! Tāpat kā pārdomām par jaukākajām dāvanām vēl vairākiem man mīļiem cilvēkiem. Varat mani saukt par patērētājkultūras pazudinātu dvēseli. Es tomēr uzskatu, ka Ziemassvētku dāvanas ir skaists veids, kā cilvēkiem, ko mīli, izrādīt uzmanību un mīlestību. Jā, ļoti materiālistisks veids! Tomēr kā neredzamā dāvanu papīrā, ievīkstīts mīļās domās un laba vēlējumos. Starp citu, par dāvanu ietinumiem runājot, - esmu ļoti priecīga, ka Rīgā ir tik brīnišķīgi veikaliņi kā Ballera kanceleja un Galerija Istaba, kur iespējams iegādāties oriģinālus un skaistus dāvanu papīrus, kārbas, lentes. Domāju, ka liela daļa cilvēku krīzes laikā ir gatavi samazināt ikdienas izdevumus uz Ziemassvētku izšķērdības rēķina. Skopošanās gada skaistākajos svētkos var uzdzīt grūtsirdību. Nesen sevi pieķēru pie domas, ka kādas Ziemassvētku ieceres dēļ esmu gatava uz laiku atteikties no sava iecienītā Chanel Hidramax krēma par labu Dzintara Credo - gluži kā studiju laikos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

RAKSTI MUMS

Ziemassvētki krīzes laikā ASV, Eiropā un Latvijā būšot plānāki nekā iepriekš. Kā jūs plānojat Ziemassvētkus? Vai krīze ietekmēs svētku svinēšanu?

Raksti savu viedokli [email protected]

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko