Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Neviens ielas kaķis nav no kosmosa nokritis

Vigda Jirgensone ar sunīti Tīnu baltajā ziemā dodas pastaigā pa dārziņu kooperatīva Silmala mazajām ieliņām. Aiz viņām soļo kaķu rinda – pieci savējie un tie, kuri arī jūtas kā savējie. Parasti sanāk no sešiem līdz padsmit staigātājiem. Kaķi, astes lepni gaisā saslējuši, ir droši un pašpārliecināti – esam taču viena ģimene.

Top komentāri

Arī mājas kaķi nav no kosmosa nokri
A
Aŗi Vidga Jirgensone, cerams, nē. Cita lieta, ka uz kosmosu visi DODAMIES. Gan cilvēki, gan kaķi, un VAI! tam cilvēkam, kas kaķim pāri nodarījis. Tādam TIKAI ellē vieta.
Ciprese
C
noskatījos d. filmu "Kaķu zeme" par Japānu. Brīnišķīga attieksme. Mēs gribam iztaisīties par eiropiešiem ar nez kādu kultūru, bet uzvedamies kā pēdējie mežoņi. Latvijā nav civilizētas sabiedrības, ja ir tik daudz bezatbildīgu indivīdu un pat dzīvnieku nīdēju. Bet, par Lato Lapsu, lai katrs saka, ko grib. Viņš var rakstīt, par ko un ko tik grib, jo tikai tas vien, ko minētais kungs ir paveicis un veic dzīvnieku labā, viņu padara par cilvēku ar lielo burtu. Lai viņam veicas arī turpmāk.
OO
O
Kastrē un kastrē tos āra kaķus, taču, šķiet, tikpat paliek vairāk. Pilns feisbuks ar pa pagrabiem sagrābstītiem kaķiem, lūgumiem ziedot. Šķiet, ka patversmes arī. Kur tas viss rodas?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko