Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FOTO: Politiskā reklāma savdabīgos rakursos

Līdz 13. Saeimas vēlēšanām atlikusi vien pusotra nedēļa, un jau dienu pirms vēlēšanām no medijiem un sabiedriskajām vietām saskaņā ar likumu jāpazūd politiskās aģitācijas materiāliem. Pagaidām gan vēl priekšvēlēšanu kampaņas rit pilnā sparā, un to politisko spēku, kam maciņš to atļauj, reklāmas redzamas teju ik uz soļa. Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja informācija liecina, ka līdz 21. septembrim sava politiskā spēka reklamēšanai visvairāk bija tērējuši zaļzemnieki un Saskaņa, kuru tēriņi pietuvojās pusmiljonam, Jaunā Vienotība ar iztērētiem 320 tūkstošiem, un Attīstībai/Par! ar 288 tūkstošiem. Pārējie politiskie spēki aģitācijai tērējuši krietni mazāk - zem 100 tūkstošiem (dati par visu partiju tēriņiem pieejami šeit). Ziņu aģentūras LETA fotogrāfs Edijs Pālens iemūžinājis Rīgā izvietotos aģitācijas plakātus neierastos rakursos.

Top komentāri

partiju staigulis Artis
p
Par 100 latiem, par kuriem strādā muļķi!
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
ĻOTI AKTĪVI SĀK DARBOTIES PRET LATVIJAS INTERESĒM >''NO SIRDS LATVIJAI '' ! VIŅAI NEPATĪK KA LATVIJA IR SĀKUSI MAKSĀT NATO VAJADZĪBĀM TOS 2%% !!! SUDRABAI LAIKAM NEPATĪK KA KRIEVIJA JAU PATREIZ NEVARĒS TIK VIENKĀRŠI AR SAVIEM TANKIEM IEVIZINĀTIES LATVIJĀ !!! UN IZSKATĀS KA KAIMIŅŠ JAU ARĪ NO TĀS PAŠAS BRANDŽAS !!!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko