Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

VIDEO: Ronis ar astoņkāji iepļaukā laivotāju

Sociālajā vietnē Instagram plašu uzmanību izpelnījies kāds video, kurā fiksēts amizants roņa "uzbrukums" atpūtniekiem pie Jaunzēlandes krastiem. Proti, grupa aktīvās atpūtas cienītāju, kas ar kajakiem bija devušies jūrā, lai pavērotu roņus, bija liecinieki tam, kā ronis ar mutē satvertu medījumu - astoņkāji - iepļaukā vienu no laivotājiem.

Kellija Koena Instagram ievietotajā video redzams, kā ronis, "bruņojies" ar astoņkāji, iznirst no dzīlēm pie viena no kajakiem, tad ar pamatīgu atvēzienu "iepļaukā" laivotāju ar savu medījumu, bet pēc tam pazūd. 

Pēc notikušā atpūtnieks uz acumirkli bija apstulbis no negaidītā "uzbrukuma", taču uzreiz pēc tam roņa izdarības pārējos izraisīja pamatīgu jautrību.

Stāsta varoņa - "iepļaukātā" atpūtnieka biedrs Taijo Masuda, kurš atradās tajā pašā kajakā un filmēja notiekošo, amerikāņu raidorganizācijai CNN atstāstīja tās dienas notikumus: "Bija jauka diena, roņi peldējās un baudīja sauli, izlīduši uz akmeņiem. Ap pusdienlaiku daži roņi sāka riņķot ap mūsu kajakiem. Mēs domājām, ka viņi vienkārši atveldzējas ūdenī, bet izrādījās, ka viņi devušies medībās. Viens no roņiem peldēja mums tieši blakus ar astoņkāji mutē, tad pēkšņi iznira no ūdens un galu galā "iepļaukāja" laivotāju! Mēs visi esam aktīvās atpūtas cienītāji, taču ko šādu katru dienu negadās piedzīvot!"

Video ar "patīk" atzīmējuši vairāk nekā astoņi tūkstoši Instagram lietotāju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?TAIYO MASUDA? (@taiyomasuda) on

 

Top komentāri

gp
g
zb roņiem tie idiņi kas visu piemēslo.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko