Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: Supernova 2019 finālu sasniedz arī Dziļi Violets, Double Faced Eels, Markus Riva un Carousel

Sestdienas vakarā LTV1 tiešraidē norisinājās LTV autoru un izpildītāju konkursa Supernova 2019 otrais pusfināls. Tajā tika noskaidroti atlikušie četri dalībnieki, kuri kopā ar pirmā pusfināla uzvarētājiem 16. februārī Supernova 2019 lielajā finālā sacentīsies par iespēju pārstāvēt Latviju 64. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursā Telavivā, Izraēlā.

Par tiesībām nokļūt Eirovīzijā sestdien cīnījās Adriana Miglāne, Markus Riva, apvienība Dziļi Violets feat. Kozmens, grupas Laika Upe un Double Faced Eels, solo māklinieces Kristiāna Bumbiere un Kristīne Pastare (Peress), kā arī duets Carousel

Sīvā cīņā noskaidrojās, ka finālu sasnieguši Dziļi Violets, Double Faced Eels un Markus Riva, bet visvairāk balsu no skatītājiem un žūrijas saņēma Carousel.

Supernova 2019 finālā 16. februārī piedalīsies ne vien šie četri dalībnieki, bet arī no pirmā pusfinālā tur iekļuvušie - grupa Laime Pilnīga, kā arī dziedātāji Samanta Tīna, Edgars Kreilis un Aivo Oskis.

Supernova uzvarētājs uz Eirovīzijas skatuves kāps 16. maijā.

Jau ziņots, ka par iekļūšanu starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā Latvijas pārstāvim būs jācīnās otrajā pusfinālā 16. maijā kopā ar tādām valstīm kā Šveice, Zviedrija, Īrija, Austrija, Moldova, Rumānija, Dānija, Armēnija, Albānija, Azerbaidžāna, Maķedonija, Norvēģija, Krievija, Nīderlande, Horvātija, Lietuva un Malta. Saskaņā ar Eirovīzijas noteikumiem, par Latvijas dziesmu balsot varēs visas valstis, kuras arī piedalās otrajā pusfinālā, kā arī Vācija, Itālija un Apvienotā Karaliste, kas finālam automātiski kvalificējušās no tā saucamā “lielā piecinieka”. Kopumā šī gada konkursā piedalīsies 42 valstis.

Top komentāri

Neasaprotu
N
kāpēc latviešu samaksātie nodokļi tiek notrallināti gejrovīzijas slimo noviržu balagānā?
violets
v
Ko nozīmē Dziļi violets-Deep Purple???
saldais Krējums
s
Tas ir mūsu gaumē: Kokaīns no Venecuelas un alkohols no Krievijas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko