Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latviešu komiķis Rūdolfs Kugrēns aicina uz jaunu stāvizrādi

Šā gada novembra beigās un decembrī latviešu komiķis Rūdolfs Kugrēns priecēs ar jauno stāvizrādi PRIEKS. Izrādes būs skatāmas Rīgā un citur Latvijā.

Pazīstamais pašmāju komiķis Rūdolfs Kugrēns savā jaunajā stāvizrādē ir pievērsies vienai no vienkāršākajām un reizē grūtāk definējamajām cilvēka izjūtām - priekam. "Kad man pašam saka - esi priecīgs, es tiešām samulstu. Es varu viegli 'noķert' skumjas, pārsteigumu un citas emocijas, kas to rada, un kā tās izpaužas. Bet prieks, prieks ir tāda viena dzirkstele, viens 'piešķīliens', kas ne tikai katru reizi ir citāds, bet arī rodas no pilnīgi dīvainām un pat ne vienmēr pozitīvām lietām," izrādes nosaukumu skaidro tās autors un izpildītājs Rūdolfs Kugrēns. "Šajā izrādē man gribas skaļi padomāt par to, kas rada prieku, kas to sabojā un kāpēc mums ir tik svarīgi justies priecīgiem. Un es ceru, ka pēc izrādes mēs visi tā kolektīvi arī jutīsimies kaut drusku priecīgāki."

Rūdolfs Kugrēns ir Latvijas jaunās paaudzes stāvkomēdijas jeb stand-up zināmākais pārstāvis.

Rūdolfs plašāku atpazīstamību guvis kā viens no četriem komiķiem, kurš jau trešo gadu pēc kārtas 'cepinājis' politiķus Sarunu festivāla LAMPA Politiķu cepienā, kā arī šobrīd vada raidījumu par šova X faktors aizkulisēm - Extra faktors.

PRIEKS pirmizrādi piedzīvos 26. novembrī, Kinogalerijā Ksuns, kam sekos vēl trīs izrādes Rīgā - 27. novembrī, 1. un 2. decembrī. Pēc tam Rūdolfs kopā ar PRIEKU ceļos uz Cēsīm (7. un 8. decembris, Vidzemes koncertzāle Cēsis) un Liepāju (23. decembris, Kultūras nams Wiktorija).

Biļetes ir iespējams iegādāties Biļešu paradīze kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko