Svaigais pašmāju Ricotta siers
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
200 g siera nepieciešams:
Piens - 750 ml, Salds krējums (35%) - 250 ml, Jūras sāls - ½ tējk., Citrona sula - 2 ēd. k., Marle un siets
Padoms:
Pašgatavoto Ricotta sieru var glabāt ledusskapī līdz pat 2 nedēļām!
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
10 komentāri
Dite
xxxx
tante
:)
Var
Luvra
disa
to Luvra
Luvra
Vārds