Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā -2 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 22. novembris
Aldis, Alfons, Aldris

Svaigais pašmāju Ricotta siers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dite
D
kur var nopirkt marli?
xxxx
x
marle noperkama aptiekas
  • 1
  • 0
tante
t
Vienkārši lieliski. Paldies! Noteikti gatavošu. Vienreiz mūžā esmu mēģinājusi pēc veclaiku modes- iznāca labs klīsteris. Vēlāk gatavoju bērnam, pielejot karoti kaļķa.Šī vienkāršā priekš manis.
:)
:
vai no veikala 2.5 vai 3.5 % piena tādu var pagatavot?
Var
V
Izmēģināju un labi sanāk ar parasto veikala pienu, nemaz nav nepieciešams lauku piens.
  • 0
  • 0
Luvra
L
1.Atšķirība ir saldajā krējuma, tatad tikai būs treknāks, jo saldais krējums tas piens vien ir, tikai koncentrēts. 2. par sieru to sauc tapēc, ka lielāko daļu eiropas valodās nav vārda - biezpiens. Tapēc latviešu valodā tas būs vienkārši biezpiens ar lielāku tauku saturu. Rikotta!!!!!!!!!
disa
d
Latvijā sieru neražo. Siera izstrādājumus -- tos gan.
to Luvra
t
tas nav parasts biezpiens - saldais krējums vel ir klāt!
Luvra
L
Latvieši laiku laikos to saukuši par biezpienu. Šais laikos ēdam "smalko rikotas sieru" . Galvenais prast pasniegt kā kaut ko super-puper!!!!!!!!
Vārds
V
piekrītu par visiem 100%. turklāt ja aiziet uz tirgu un nopērk normālu govs pienu ar 4,5% tauku, nekādu saldo krējumu klāt nav jālej.
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

200 g siera nepieciešams:

Piens - 750 ml, Salds krējums (35%) - 250 ml, Jūras sāls - ½ tējk., Citrona sula - 2 ēd. k., Marle un siets

Padoms:

Pašgatavoto Ricotta sieru var glabāt ledusskapī līdz pat 2 nedēļām!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko