Valsts svētku deserts
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Ķiršu krēmam
300 g saldētu ķiršu (bez kauliņiem), 100–150 g cukura, 250 g svaigā siera (piemēram, Crème Bon-jour vai Philadelphia), 200 g saldā krējuma, 20 g Amaretto liķiera, 16 g želatīna
Kokosa krēmam
150 g kokosriekstu piena, 50 g cukura, 200 g svaigā siera (piemēram, Crème Bonjour vai Philadelphia), 20 g Malibu ruma (vai kokosriekstu liķiera), 100 g saldā krējuma, 8 g želatīna
Daces padoms
No šāda deserta var pagatavot arī kūku. Formā ielej krēma trešo kārtu un tai pa virsu uzliek iepriekš izceptu biskvītu. Kad krēma kārtas būs sastingušas, desertu izņemot no formas un apmetot otrādi, sanāks kūka, kuras pamatā būs biskvīts, bet augšā krēms.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
1 komentārs
mince