Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Atrodi atšķirību!

Pēdējā laikā tā vien šķiet, ka apzīmējums S jau kļuvis diezgan populārs, jo ne viens vien ražotājs savā modeļu gammā iekļauj kāda modeļa atjaunoto versiju ar šādu papildinājumu. Tā arī Sony Ericsson pacentušies uzlabot savu flagmani Arc un pievienojuši tā nosaukumā S.

Tas pats dizains

Vizuāli tālrunis ne ar ko neatšķiras no tā pamatmodeļa Arc, tikai vērīgākie pamanīs, ka aizmugurējais vāciņš ir vienā krāsā iepriekšējo mainīgo krāsojumu vietā. Citādi viss izskatās tieši tāpat – plāns, viegls un elegants korpuss, kas izveidots pēc vislabākajām Sony Ericsson tradīcijām. Protams, svars un izmēri arī ir tādi paši. Tādējādi saglabāti visi tālruņa plusi un mīnusi, kas nav daudz, jo kā neērtu var minēt vienīgi kameras taustiņu, kas ir pārāk mazs, kā arī tā novietojums stūrī nav pats veiksmīgākais, tādēļ to ne vienmēr ir ērti lietot.

Arī ekrāns ir pilnīgi identisks – 4,2 collu, 16 milj. krāsu LCD ar LED izgaismojumu un Sony Mobile BRAVIA tehnoloģiju, kas nodrošina to pašu krāsu tonalitāti, kurā ir mazliet pārsātināts sarkanais tonis. Taču tas attēliem piedod nedaudz košuma, kas pelēkajā ikdienā nenāk par ļaunu.

Tehnoloģiski uzspodrināts

Arc tirgū tiek piedāvāts samērā nesen, bet mobilās tehnoloģijas attīstās vēja spārniem, tāpēc neviens ražotājs nedrīkst atslābt ne mirkli, vēl jo vairāk tāpēc, ka Arc jau iznākšanas brīdī nebija pats jaudīgākais modelis tirgū. Tātad Arc S ir uzlaboti lielākā daļa parametru – gan atmiņas ietilpība, gan bezvadu savienojumi, gan arī procesora takts frekvence ir palielināta. Par pamatu ņemts tas pats vienkodola procesors, kas izmantots modelī Arc, taču tā frekvence tagad palielināta līdz 1,4 GHz līdzšinējā 1 GHz vietā. Arī iebūvētā atmiņa pieaugusi līdz 1 GB, taču lietotājam pieejama tie paši 320 MB, kas pirms tam. Palielināts arī HSDPA ātrums līdz 14,4 Mb/s iepriekšējo 7,2 Mb/s vietā. Un vēl ir šādi tādi nieki, ieskaitot mazliet atjauninātu Android versiju.

Pēc minētajām izmaiņām lietotājs iegūst mazliet ātrāku tālruni, kas ir arī pamanāms, taču, novietojot abus modeļus blakus, būtiskas aiztures modelim Arc nav novērojamas, tāpēc, ja kāds lieto to, pirkt tā vietā Arc S nav vajadzības, ja nu vienīgi nevilina kāds no dažādu krāsu korpusa variantiem, kas pieejams tikai Arc S, piemēram, koši rozā vai zils.

Lietošana

Kā uzkrītošāko Sony Ericsson tālruņu lietotāji pamanīs nu jau diezgan pierasto motīvu izvēli, kas nebija pieejama modelī Arc. Citādi šis tālrunis atbalsta visas tradicionālās Android OS 2.3.4 iespējas, turklāt kā firmas flagmanis tas visu spēj paveikt ļoti kvalitatīvi, īpaši nekavējoties, bet  atbalstot visu, ko piedāvā. Mazliet uzlabota ir ātrdarbība bilžu galerijās, kā arī interneta pārlūks darbojas nedaudzt ātrāk, īpaši tad, ja ir labs mobilā tīkla pārklājums. Tiesa, jārēķinās tomēr, ka datu pārraidei izmantotie megabaiti kusīs kā sniegs saulē, tāpēc ieteicams laikus nodrošināt sev izdevīgu interneta pieslēgumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko