Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Nav dūmu bez uguns, padomā vēlreiz…

Pasaulē pirmā un vienīgā elektroniskā ūdenspīpe Halooka™ tika izlaista 2009. gada septembrī Londonā, Apvienotajā Karalistē, un jau ir kļuvusi par ekskluzīvu produktu un pakalpojumu daudzās pasaules atpūtas vietās. NEXT apskata TripleHalo™ – elektronisko ūdenspīpi Halooka™, kas ir inovatīvi veselīgāka pārmaiņa, salīdzinot ar tradicionālo ūdenspīpi.

KomplektācijaIepakojuma kastē ievietota pati ūdenspīpe, kas sadalīta divās daļās. Komplektā iekļauts ūdenspīpes kāts, lādējamā baterija, baterijas lādētājs un dokumentācija angļu valodā. Vēl ir piecas ūdenspīpes dūmu garšas kasetnes (Zaļais Ābols, Zelta Vīnoga, Zemeņu valdzinājums, Piparmētru vēsma, Šokolāde ar piparmētru piegaršu) un pieci ūdenspīpes iemutnīši.

Ieskatāmies vērīgākPirmais iespaids, aplūkojot ūdenspīpi, ir šāds – tā izskatās gracioza un eleganta. Ūdenspīpes augšdaļā esošais kristāls, kas iegūts no tās pašas rūpnīcas, kuras produkciju izmanto Swarovski ražojumiem, un no titāna sakausējuma veidotais korpuss kopā rada pīpes eleganto dizainu. Šāda izskata ūdenspīpe, protams, iekarotu jebkuras sievietes uzmanību tikai tās elegantā un glamūrīgā izskata dēļ vien.

Izmēģinot šo ūdenspīpi, tās radīto dūmu daudzums un lietotāja sajūta ir tāda pati, kā izmantojot tradicionālo ūdenpīpi. Pieejamo garšu daudzums nav pārāk liels – Zaļais Ābols, Zelta Vīnoga, Zemeņu valdzinājums, Piparmētru vēsma un Šokolāde ar piparmētras piegaršu –, bet pozitīvais faktors slēpjas tajā, ka visas šīs garšas tiek piedāvātas ar un bez nikotīna. Tātad pat nesmēķētāji, kas baidās par savu veselību, var izbaudīt šo ūdenspīpi, kopā ar saviem draugiem zvilnot spilvenos vai baudot to kādā atpūtas vietā.

Svarīgākais jautājums droši vien būs, kāds ir kasetnēs esošo šķidrumu saturs – vai tie nesatur kādas bīstamas vielas? Pēc pieejamās informācijas, kasetnēs esošie šķidrumi satur ēdamu augu ekstraktus – palmu eļļu, kukurūzas cukuru, banānu mizu ekstrakstu, no āboliem un bumbieriem iegūtu etanolu, ūdeni un nikotīnu no tabakas lapām. Tas nozīmē, ka no kasetņu sastāvā esošajām vielām tieši dabīgi iegūtais etanols ir tas, kas ļauj šim šķidrumam iztvaicēt zemāk par 100°C, tādējādi nodrošinot, ka šķidruma maisījums netiek pakļauts dedzināšanai un citu blakusvielu iedarbībai. Tātad iespējams uzticēties TripleHalo ražotājiem, kas, kā izrādās, ir vienīgais Eiropā reģistrētais šādu tehnoloģiju ražotājs, kura pienākums turklāt ir rūpēties par patērētāju atbilstoši visām Eiropas Savienības prasībām, liekot ķīlā savu zīmolu TripleHalo™.

Ūdenspīpes lietotāja dzīves stilsŪdenspīpju pirmsākumi meklējami jau Seno laiku Indijā. Tolaik gan pīpes vēl bija diezgan primitīvas, jo tika izgatavotas no kokosriekstu čaumalām. Laika gaitā ūdenspīpes izplatījās tagadējās Irānas teritorijā, bet no turienes pa visu arābu pasauli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko