Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Latvijas tekstilmozaīkas mākslinieku izstāde "Ziedu tango"

Šogad tas piedāvā sešas izstādes, kurās ar saviem darbiem piedalās gan pieaugušie, gan bērni:- Izstāde „ZIEDU TANGO", kurā piedalīsies Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tekstilmozaīkas mākslinieki, meistari un amatieri;- Minikviltu konkurss - izstāde pieaugušajiem „MANS SAPŅU DĀRZS";- Portāla www.dublirin.

com.ua (Ukraina) foruma dalībnieču leļļu sedziņu izstāde „LĪZIŅA";- Tekstilmozaīkas mākslinieces Gudrunas Heincas (Gudrun Heinz, Vācija) darbu izstāde;- Latvijas autoru minikvilti "Krustceles", kas paredzēti eksponēšanai ikgadējā Eiropas lielākajā Tekstilmozaīkas festivālā Birmingemā š. g. augustā;- Skolēnu minikviltu konkursa „ZIEDI" laureātu un veiksmīgāko darbu izstāde.Kopējais festivāla dalībnieku skaits sniedzas pāri par 500 cilvēkiem un tā norises laiks šogad ir pagarināts līdz piecām dienām, lai visi interesenti varētu apmeklēt izstādes, meistarklases un radošās darbnīcas. Festivāla laikā 11. augustā no plkst. 14.00 Madlienas mākslas skolas pedagoģe Edīte Lase vadīs radošo darbnīcu bērniem un pusaudžiem, bet plkst. 15.00 tekstilmāksliniece Gudruna Heinca (Gudruna Heinz, Vācija) vadīs meistarklasi "Inovatīvu materiālu pielietošana tekstilmozaīkā", bet 15. augustā plkst. 10.30 firmas „Superior Threads" sertificētā pedagoģe Anita Zobens (Kanāda) vadīs meistarklasi profesionāļiem "Mēģinam diegus...". Visi interesenti festivāla laikā varēs iegūt aktuālo informāciju no nozares pārstāvjiem SIA „Coats Latvija", tirdzniecības salona „Burda", veikalu tīkla „Elīze", portāla www.sujmasinas.lv, kā arī iepazīties ar Husqvarna un Bernina firmu jaunākajiem šujmašīnu modeļiem un to praktiskajām iespējām, vai iegādāties skaistus priekšmetus un suvenīrus, kas veidoti tekstilmozaīkas tehnikā. Rīgas svētku laikā no 17. līdz 19. augustam Rīgas kultūras centrā „Iļģuciems" būs apskatāma Latvijas Tekstilmozaīkas biedrības darbu izstāde, kurā apmeklētāji varēs novērtēt Latvijas mākslinieku profesionālo izaugsmi un radošo potenciālu. Ieeja bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kur?

Rīgas kultūras centrs "Iļģuciems", Lidoņu iela 27, k-2

Kad?

17. augusts, 2012 – 19. augusts, 2012

11:00-18:00

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Baltijas pērles programmas pieturpunkti

Līdz 5. oktobrim Rīgas kinoteātrī Splendid Palace turpināsies festivāla Baltijas pērle filmu skates. Šā festivāla sīkstums un izturība ir skaidrojama ar savas auditorijas pazīšanu un prasmi piemekl...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja