Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Februārī kanālā FOX - seriāli Partneri un Divarpus vīri

Jau nākamās nedēļas sākumā kanālā FOX pirmizrādi piedzīvos divi jauni komēdijas žanra seriāli – Patneri, kas pasaules skatītāju vērtējumam tika nodots pērnā gada nogalē, kā arī Latvijas skatītāju jau iemīļotā situāciju komēdija Divarpus vīri.Nav šaubu – seriāla _Divarpus vīri (Two and a half Man) _veidotāji zina, ka vislabākie joki rodas neveiklās situācijās.

Starp brāļiem Čārliju un Alanu tādu ir papilnam. Seriālā Divarpus vīri stāsts ir gan par vīriešiem, gan par sievietēm, gan par attiecībām un randiņiem, gan arī par šķiršanos, naudu un mīlestību. Vārdu sakot, par visu, kas notiek divu pieaugušu un viena ne tik pieauguša vīrieša dzīvē.

Čārlija brālis Alans ir tikko šķīries no savas egoistiskās sievas, kura ar advokātu palīdzību viņam ir atsavinājusi ģimenes māju un visu iedzīvi. Vīrietis pārvācas uz dzīvi pie sava brāļa, kurš dzīvo lepnā villā Maiami piekrastē, un īsta vecpuišu dzīve var sākties...

Vienā no galvenajām lomām redzēsim šarmanto Čārliju Šīnu, kurš seriālā atveido savu vārdabrāli. Divarpus vīri ir saņēmis vairāk nekā divdesmit godalgas, tostarp deviņas Emmy Awards, un sešdesmit nominācijas dažādos prestižos TV un kino konkursos.

Komēdijseriāla Divarpus vīri 1. un 2. sezonas dubultsērijas - no 4. februāra darba dienās plkst.18.

Jaunais komēdijseriāls Partneri, kas pasaules pirmizrādi piedzīvojis pagājušā gada rudenī, ir jautrs un aizraujošs stāsts par patiesu draudzību. Džojs un Luiss ir labākie draugi jau kopš neatminamiem laikiem, turklāt, viņi ir arī biznesa partneri, kuru savstarpējā saikne ir bijusi ilgstošāka par jebkurām no viņu romantiskajām attiecībām ar daiļā dzimuma pārstāvēm.

Taču, kad Džoja plāno precēties, abi draugi prāto par to, vai šis notikums nemainīs abu attiecību dinamiku. Šī smieklīgā un mīļā komēdija seko draudzības un laulības līkločiem, un mēģina sniegt atbildi uz jautājumu, vai trešais tik tiešām ir lieks.

Galvenajās lomās seriālā redzēsim aktierus Deividu Krumholcu, kas plašākām skatītāju lokam pazīstams no seriāla Skaitļi (Numb3rs) un Maiklu Ūriju, kurš savulaik filmējies seriālā Neglītā Betija (Ugly Betty).

Lai gan seriāls ir pavisam jauns, tas pērnā gada nogalē prestižajā People’s Choice Awards 2012 saņēma nomināciju Iecienītākā jaunā TV komēdija.

Situāciju komēdija Partneri no 6. februāra trešdienās plkst.19.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja