Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kinobusiņš ieradīsies Madonas rajonā

Jau kopš šī gada marta cauri visai Latvijai dodas Kinobusiņš, lai iepriecinātu skatītājus ar Latvijas animācijas filmām, turklāt ieejas maksa ir pavisam draudzīga – tikai viens santīms. Visi ienākumi tiks ziedoti Latvijas SOS bērnu ciematiem.8.augustā Kinobusiņš ieradīsies Madonas rajonā, demonstrējot animācijas filmas Lubānas, Barkavas un Varakļānu kultūras namos.

Seansa programmā iekļautas animācijas studijas Dauka un Nila Skapāna animācijas filmiņas. Sākot ar Madonas rajonu, animācijas filmu programma tiek papildināta ar pavisam jaunu studijas Dauka filmu  „Dzeguze un viņas 12 vīri“, kas pirmizrādi piedzīvoja šī gada 10. maijā. Kopējais programmas garums -1h.Kinobusiņš ir neliels pasažieru autobuss, kas nodrošina komandas, tehnikas un saldumu vai citu dāvaniņu pārvadāšanu, kā arī nepieciešamības gadījumā mazo skatītāju nogādi kinoseansa vietā un atpakaļ. Auto virsbūvi rotā krāšņi un koši tēli no režisores Rozes Stiebras animācijas filmas Neparastie rīdzinieki, kā arī mašīnas (projektam tās ir divas) ir aprīkotas ar košām bākugunīm un megafonu taurēm, lai ierodoties pilsēta/pagastā varētu skaļi un priecīgi paziņot par savu ierašanos. Projekts norisinās no 2009. gada marta līdz 2010. gada martam / aprīlim. Kinobusiņš jau viesojies viesojušies Ogres, Talsu, Liepājas, Bauskas,Tukuma,Krāslavas, Ludzas , Rēzeknes un Daugavpils rajonos. Multfilmas tiek demonstrētas kultūras namos vai citās pagasta piedāvātās publiski pieejamās telpās. Gada laikā ir plānoti 48 braucieni, katrā no tiem Kinobusiņš apmeklēs trīs vietas. Seansi pārsvarā ir paredzēti sestdienās – tā, lai visa ģimene to varētu apmeklēt kopā, tomēr tālākajos braucienos kino tiks rādīts arī svētdienās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kinobusiņa tuvākie braucieni: Madonas rajons:

Lubāna  08.08.09.plkst.12.00 Kultūras namā

Barkava 08.08.09.plkst.15.00 Kultūras namā

Varakļāni 08.08.09.plkst.18.00 Kultūras namā 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja