Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Supergribošie

Tā ir apzinīgā pusaudžu vecumā bieži sastopama slimība, ko populārās latvju dziesmiņas vārdos sauc "no domām vien, no domām vien mans mīkstums tapis ciets". Amerikāņu pončiks, vārdā Sets (Džons Hils) un viņa vidusskolas izlaiduma klases biedrs/brālis/draugs cērmjveidīgais Evans (Maikls Sira) piecas minūtes pirms pamest skolu, videnes beidzēju ballītē sapņo tikai par vienu - kā pēc iespējas kaifīgāk atvadīties no savas nevainības.

Jo iestāties koledžā ar šādu smagu nastu (nevainību) ir pagalam smagi - skaties, uzradīsies džeki, kas ņemsies apsmiet no vienas vietas. Par laimi, gribīgajiem jaunekļiem pa rokai ir visai labvēlīgi noskaņotas džārītes, kuras ir ar mieru nobumsīties, tikai viens noteikums - puišiem uz pārtiju jādabū dzeramais.

Kniebiens un sviests

Varbūt esat informēti, ka ASV tā ir diezgan liela problēma - ar automašīnu 17 gadus sasniegušie braukt drīkst, bet alkoholu iepirkt veikalā nedrīkst (to tirgo no 21 gadu vecuma). Tāpēc abiem drauģeļiem Setam un Evanam ir padomā plāniņš - viņiem paziņās ir apsviedīgs zellis, vārdā Fogels (Kristofers Mincs–Plase), kurš tikko dabūjis vadītāja apliecību un ID karti uz Havaju salu orgānu transplantētāja Maklavina (vārdsakot, Makfakera) vārda - viņš arī izlīdzēs čomiem dabūt pļumpējamo un arī bonusā pats tiks pie kniebiena. Tomēr šī nebūtu jauniešu komēdija, ja džekiem viss ietu kā pa sviestu. Neiedziļinoties detaļās, draugu trijotnei būs darīšana gan ar veikala apzadzējiem, bezsakarīgiem narkomāniem, kruto policistu pārīti, kam pašiem prātiņš īsti nav mājās un, nešaubieties ne mirkli, arī gribīgi dāsnām dūdiņām. Vārdu sakot, spermotoksikozei būs kur izvērsties.

Filma - pret kompleksiem?

Supergribošo/Superbad producents Džads Apatovs (tas, uz kura sirdsapziņas ir tādas komēdijas kā Četrdesmitgadīgais nevainīgais, Rikijs Bobijs - sacīkšu karalis un Pēkšņi stāvoklī) visiem skatītājiem māj ar koku - lūk, šī ir filma, kas palīdzēs tīņu pubertātes kompleksu pārvarēšanā. Lai nu tā būtu, ļausim režisoram Gregam Motolam kopā ar nepilngadīgajiem draugiem aktieriem, kurus savādāk kā par tērētiem nenosauksi, draiskoties ar klases biedrenēm, kam dikti patīk cept ābolu pīrāgus (un taisīt caurumiņus mīklas vidū). Kāds jeņķu kritiķis pat bija atradis šajā ģenitāli falliskajā zviedzamgabalā "svaigu un cilvēcīgu skatu uz pusaudžu dzīvi, kas uzpērk ar sirsnību un neliekuļotu humoru". Nu, ja neviltots humors ir frāzes, tipa "Pistole - tas ir kā otrs loceklis. Tikai ar šo locekli var nogalināt" un "Im too drunk to f…", tad jūs gaida patiešām neaizmirstama izklaide trīs frīkainu pāraudžu akūto tieksmju apmierināšanas seansā, vārdā kino. Jautri un absolūti stulbi, tātad sanāk, ka sirsnīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja