Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Par labu Latviju - sev un čomiem!

Ir apstiprinājusies informācija, ka viens no Latvijas labajiem cilvēkiem, kurš šobrīd no sirds aizrāvies ar Latvijas glābšanu, aizmirsis saviem darbiniekiem piešķirt ikgadējos atvaļinājumus, - un nav iedomājies, ka jāizmaksā atvaļinājuma nauda, kā arī nav atradis laiku, lai uzskaitītu, cik tad stundas īsti viņa uzņēmumā algotie darbinieki strādā.

Latvija Ķirsona kungam viennozīmīgi ir bijusi pirmajā vietā jau gadiem ilgi un ar darbu Latvijas labā noteikti var attaisnot to, ka viņa algotajiem darbiniekiem nācies strādāt pat pusotru diennakti no vietas. Un, kā arī norāda paši darbinieki, algu saņemt aploksnē... Kādēļ krāmēties ar nodokļu nomaksu, ja jau Ķirsona kungs tā sevi visu velta valsts glābšanai?

Valsts darba inspekcija (VDI) ir piespriedusi SIA "Lido" bargāko iespējamo sodu - veselus 750 latus "lielu".

Ir pilnīgi skaidrs, ka šāda sodu sistēma ir ņirgāšanās par darba ņēmējiem, kā arī par valsti kopumā. Ja uzņēmumam, kurā strādā vairāk kā 1000 darbinieku, par šādiem pārkāpumiem iespējams piespriest vien 750 latu sodu, tad skaidrs, ka šādu sodu samaksāt ir neskaitāmas reizes lētāk un mantrausīgam uzņēmuma īpašniekam izdevīgāk, nekā parūpēties par saviem darbiniekiem, izturēties pret tiem sociāli atbildīgi un ievērot Latvijas likumus. Šādu sev un saviem draugiem izdevīgu sistēmu radījuši labējie lielkapitāla pārstāvji, sākot ar "Latvijas ceļu" (tagad LPP/LC) un beidzot ar "Tautas partiju", kura tagad apvienojas ar šīs sistēmas izmantotājiem - tādiem kā Ķirsona k-gs, - lai saglabātu Sistēmu. Pavisam vienkārši - par labu Latviju gan sev, gan saviem čomiem!

Kad skatāmies un klausāmies Stendzenieka radīto emocionālo reklāmuznācienu - par labajiem, kuri apvienojušies ar Aināru un Andri, un citiem labajiem, lai glābtu Latviju, - atcerēsimies par viņu nopelniem valsts labā, par nesamaksātajiem nodokļiem, par netaisnīgo nodokļu sistēmu, par simtiem tūkstošiem bezdarbnieku, par uz Īriju aizbraukušajiem, par nepaēdušajām ģimenēm, par jūrmalgeitu, par Bērnu slimnīcu... par sistēmu, ko viņi radījuši un ko vēlas saglabāt.

Vai esam gatavi rīkoties, lai ko mainītu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja