Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Par zemnieku Bērziņu, ķermeniskiem Saeimas deputātiem, un pasaules galu žurnāla "Nedēļa" izpildījumā

Labdien, lasītāji!

Pāris pārdomas pirmdienas dienā.  Pirmkārt, Atkarīgā Rīta Avīze ir izveidojusi stabilu, lai arī mazu grupiņu to ļaužu, kurus vienmēr var intervēt ar pārliecību, ka viņi apstiprinās Atkarīgās dažādos štampus.  Viens tāds ir zemnieks Gundars Bērziņš, kurš šodien atkal gozējas laikraksta lappusēs ar pārdomām par to, ka naudas zagšana no Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja ir pat sarežģītāka, nekā varētu padomāt:  "Ja zog naudiņu, tad vajag arī kādu, kas to legalizē.  Vajadzīgs smadzeņu centrs, cilvēki, kuri šo naudiņu izvieto biznesā.  Atsevišķu KNAB cilvēku naudas pieaugums ir proporcionāls pazudušās naudas lielumam."  Protams, abi Atkarīgās censoņi Rituldis Rozenblats un Uldums Dreibergs nebūt nav tie, kuriem uz mirkli ienāktu prātā palūgt, kuri tad ir tie "KNAB cilvēki".  Bet no lauksaimnieka Bērziņa mutes šoreiz ir izbirusi vēl cita pērle:  "Manas pat visneticamākās versijas līdz šim ir piepildījušās.  Nevienu no iepriekš paustajiem viedokļiem es neatsaucu un nemainu."

Viltīgs ir šis Bērziņš.  Apgalvojums, ka Satversmes aizsardzības biroja priekšnieks bieži laipoja uz Amerikas Savienoto Valstu vēstniecību pēc instrukcijām laikam patiešām nebija "iepriekš pausts viedoklis".  Tā vienkārši bija rupja melošana.

***

Seši Saeimas deputāti, visi kā viens no ārkārtīgi "liberālās" LPP/LC frakcijas, ir izplatījuši paziņojumu, kurā viņi nikni vēršas pret "Eiroparlamenta deputātu homoseksuāļu grupu", kura ir atļāvusies kritizēt Romas katoļu kardinālu Pujātu par viņa pārdomām par cilvēka seksualitāti.  Brašie deputāti apgalvo, ka geji un lesbietes mūsu valstī ir pat baismīgi viltīgi, jo viņu nodarbības ir "bumbas sprādziens, kura indīgās gāzes cilvēki elpos vēl ilgi pēc paša notikuma. Ļaudis pat nemanīs, kā tās saindēs, izmainīs viņu prātus un ķermeņus."  Vai dieniņ!  Prātus jau droši vien var mainīt apgaismības virzienā, bet ķermeņus?  Kā īsti?  Vai kāds no minētajiem deputātiem baidās, ka nu kļūs resnāks, tievāks?  Acis vairs nebūs zilas, bet gan zaļas?  Vēl varētu minēt to, ka tie Eiropas parlamenta deputāti, kuri piedalās intergrupā par LGBT cilvēku tiesībām, nebūt visi nav homoseksuāli, un tāpēc jēdziens "Eiroparlamenta deputātu homoseksuāļu grupa" ir visai ... nu, teiksim ... oi, labāk neteiksim.  Intelekts acīmredzot nav šīs deputātu grupas stiprā puse.  Un jā, starp citu.  Kur šī brašā Romas katoļu kardināla aizstāvība ir publicēta?  Protestantu sektas mājas lapā.  Kardinālam un viņa atbalstītājiem varbūt būtu jāpalūkojas, ko par protestantu sektām saka, piemēram, svētais tēvs Romā...

***

Un pēdīgi, ja nu kādreiz pasaulē notiek kas patiesi brīnumains un neticams, tad tagad tas ir noticis.  Laikraksta Nedēļa redaktors Māris Zanders ir ... noskuvies!  Varbūt patiesi tuvojas pasaules gals.  Kā mūsdienās datorā rakstot ir moderni rakstīt:     :)))))

Jauku visiem atlikušo dienu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja