Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Segliņš atkal izgāžas -- vai nav BEIDZOT laiks no viņa atvadīties???

Labrīt, V-Dienas lasītāji! Nu, nenoturējās puisis. Tas bija tikai janvāra beigās, kad iekšlietu ministrs Mareks Segliņš kādā intervijā mulsi pats sev jautāja, vai varbūt nevajadzētu uz kādu mēnesi aizvērties. Tas bija pēc tam, kad pļāpīgais ministriņš bija garumplaši skaidrojis, ka Latvijā ļaudis pārāk daudz raizējas par korupciju, ka viņam kāds bija austiņā pačukstējis, ka pērnā rudens lietussargu revolūcija bija ārvalstu špionu sazvērestības rezultāts u.tml. Toreiz rakstīju, ka nudien būtu labi Marekam kādu laiku muti turēt pavisam stingri ciet.

Bet nu, tikai pēc pāris nedēļām, uzzinām, ka šis dabas bērns ir apvainojis veselu nāciju! Runādams par slikti audzinātajiem tūristiem, kuri ākstās pie Brīvības pieminekļa, Mareks ir pateicis šādus vārdus: "Cūkas tie angļi. Viena sušķīga, cūcīga tauta."

Trūkst vārdu. Goda vārds, vai šis radījums vispār prot ieslēgt smadzenes pirms sāk virināties mute? Varam nešaubīties, ka kolīdz Lielbritānijas vēstniecībā izdomāja, kā angļu valodā pārtulkot vārdu "sušķīga", Mareka paziņojums tika nosūtīts uz visiem varas gaiteņiem Londonā. Varam nešaubīties arī par to, ka Lielbritānijas valdība nenolaidīsies līdz Mareka pusaudziskajam "domāšanas" līmenim un visticamāk par viņa bļaurošanos neteiks neko. Taču es nebūšu pārsteigts, ja tikpat atturīga nebūs Lielbritānijas bulvāra prese, un tad jau varēsim sākt domāt par kaitējumu, kāds tiks radīts Latvijas tēlam un Latvijas kasei samazinātu tūrisma ienākumu kategorijā.

Nepārprotiet. Es ne mirkli necenšos aizbildināt tos huligānus, kuri atļaujas pilsētas centrā pogāt vaļā bikses un čurāt, kur vien pagadās. Tas, kuram viņdien pie pieminekļa "noslīdēja bikses", ir pelnījis piecu diennakšu arestu, kāds, ja pareizi saprotu, viņam piemērots. Taču uz Latviju brauc arī ļoti daudz Lielbritānijas iedzīvotāju, kuriem tā kaut kas ne mirkli neienāktu prātā, tajā skaitā pērn arī Lielbritānijas karaliene. Nu Mareka pasaulītē arī viņa ir viena cūcīga un sušķīga britiete.

Cik var spriest no preses ziņojumiem, premjerministrs Ivars Godmanis šodien dodas atvaļinājumā. Vēl pirms tam viņam būtu jāpieprasa Mareka Segliņa demisija. Cilvēkam, kurš absolūti neprot kontrolēt ļepu, valdībā nav un nevar būt vietas.

Jauku visiem dienu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja