Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Strancis - Krastiņš - Demakova….?

Ja ne Šlesera demisijas pieprasījums, domāju, kultūras ministres Helēnas Demakovas rakstu darbi Pētera Stranča aizstāvībai izpelnītos lielāku publicitāti un sabiedrības interesi, nekā tas ir šobrīd. Laikam nevienam īsti nav skaidrs, kā tieši un cik tuvu Demakovas kundze pazīst KNAB aizturēto Rīgas Domes amatpersonu.

Kā tieši viņš izlīdzējis kultūras ministrei. Bet laikam retajam neienāk prātā, ka tas saistīts ar Demakovas kundzes sapņu būvēm. Koncertzāli un bibliotēku, kuru celtniecība, cita starpā, ir apšaubāmas no pilsētbūvnieciskā viedokļa. Bet to celtniecībai dokumenti veiksmīgi un netipiski ātri sagatavoti Stranča vadītajā Attīstības departamentā un tikpat veiksmīgi apstiprināti Rīgas domes Attīstības komitejā.Šai vietā jau sāk iezīmēties kopsakarības. Manis pieminēto komiteju vada Tautas partijas biedrs un Helēnas Demakovas padomnieks Edmunds Krastiņš. Pati ministre vairākkārt publiski atzinusi, ka Krastiņš ir viņas padomnieks numur viens un visādi citādi slavējusi uz naudas pelnīšanu neapšaubāmi spējīgo Krastiņa kungu. Laikam nav vērts moralizēt par ētiku, politiķa atbildību par saviem vārdiem un darbiem vai nosodīt Helēnas Demakovas rīcību. Bet ir vērts domāt par to, kāpēc kultūras ministre ķērās pie pildspalvas un parakstīja vēstuli, kuru, visticamāk, viņai nolika priekšā viņas padomnieks numur viens. Kādas ir viņas saistības pret savu padomnieku? Kādas ir viņa padomnieka saistības pret Pēteri Stranci? Un vai aizturētais kādam nav bīstamāks, atrodoties apcietinājumā? Jo tā ir briesmīga vieta, kas atraisa cilvēku atmiņu un mutes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja