Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

VL pašvaldību deputātu tikšanās

Par labu tradīciju ir kļuvusi VL pašvaldību deputātu tikšanās. Pēdējā no tām notika septembra beigās Alojā. Šoreiz par tikšanās vietu deputāti izvēlējās nevis Rīgu, bet vienu no novadiem, kur darbojas VL deputāti. Arī turpmāk tiek paredzēti līdzīgi deputātu pieredzes apmaiņu braucieni pie saviem kolēģiem citos reģionos.

Sanāksmē piedalījās Māris Možvillo un Inga Mauriņa-Kaļva no Alojas novada, Gints Rožkalns no Limbažu novada, Aldis Grunde no Stopiņu novada un Pēteris Kalniņš no Pļaviņu novada. No Valdes sapulcē piedalījās Imants Parādnieks un Jānis Ratkevičs. Deputātu saiets sākās ar nelielu ekskursiju pa Staiceli un Aloju. Alojas, Limbažu un Stopiņu novados VL deputāti strādā opozīcijā. Īpaši zīmīgs gadījums ir Stopiņu novadā, kur Aldis Grunde ir vienīgais opozicionārs no 15 deputātiem. Kā opozīcijā atrašanās iemesls tika minēta valdošo koalīciju sastādīšana pēc savtīgu interešu principa, nevis programmatiskiem un ideoloģiskiem uzstādījumiem. Pļaviņu novadā pozīcija un opozīcija klasiskajā variantā nepastāv, un visi jautājumi pamatā tiek lemti, diskutējot un vienojoties visiem deputātiem.

Deputāti iepazīstināja ar spēku sadalījumu viņu pašvaldībās, tautsaimniecības struktūru, nākotnes plāniem. Bija iespēja izklāstīt savas pašvaldības problēmas, uzklausīt citu pieredzi līdzīgu problēmu risināšanā un sniegt savus ieteikumus kolēģiem. Valdes pārstāvji atbildēja par partijas nostādnēm, kas bija nepieciešams lēmumu pieņemšanai konkrētos gadījumos. Tikšanās laikā vienojāmies par ciešāku deputātu iesaisti valdes līmenī izskatāmo jautājumu izlemšanā un programmas izstrādē.

Sīkāku aprakstu par katra VL deputāta paveikto varēsiet drīzumā atrast partijas mājas lapā.

Jānis Ratkevičs,

„Visu Latvijai” valdes loceklis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja