Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Atceļ grupas "Faithless" koncertu

Pirmdien, 18.oktobrī Arēnā Rīga grupas "Faithless" koncerts nenotiks, informēja koncerta organizatoru "Positivus Music"  pārstāvis Ģirts Majors. 

"Grupas menedžments mums paskaidroja, ka "Faithless" līderis Maxi Jazz mēģinājumu laikā ir saslimis un šobrīd viņš nevar ne  dziedāt, ne arī ceļot. Grupa šobrīd ir spiesta atcelt visus tuvākajā nedēļā gaidāmos koncertus un pārcelt tos vēlāk. Tuvākajā nedēļā grupai bija paredzēti koncerti Tallinā, Rīgā, Viļņā, Helsinkos un Jekaterinburgā. Ši ir pirmā reize 15 gadu laikā kad Maxi Jazz nākas pārcelt savu uzstāšanos,

Ņemot vērā, ka šo ziņu mēs saņēmām tikai šodien, tad līdz šī paziņojuma izsūtīšanas brīdim mums vēl nav izdevies saskaņot jaunu koncertu datumu. Šobrīd ir apsolīts, ka koncerti varētu notikt novembra vai nākamā gada marta sākumā. Tomēr jauno datumu saskaņošana prasa nedaudz laika. Ir jāapzina katrā pilsētā pieejamie koncertu norises datumi un tie jāsarindo pārvietošanās loģistikai visērtākā secībā. Tādēļ jaunā koncerta datums taps zināms tuvākajās dienās," solīja Ģ.Majors.

Nopirktās biļetes būs derīgas uz pārcelto datumu. Tiem, kuri vēlas saņemt atpakaļ naudu par iegādātajām biļetēm, jāvēršas "Biļešu serviss" Kongresu nama kasē. "Positivus Music" piedāvā arī iespēju samainīt "Faithless" koncerta biļeti pret "Positivus Festivāla'11" ieejas biļeti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja