Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Backflow "Love And Peace", Duffy "Rockferry", "Does It Offend You, Yeah? ", "Enrique Iglesias 95/08 Exits"

RoksBackflow "Love And Peace"

Backflow

****Veči, jūsu vieta ir stadionos! — gribas izsaukties, dzirdot koncertā šo grupu, kuras trīs nemainīgie dalībnieki Latvijā sen pazīstami kā Mary Jane. Kā atzinuši arī paši, viņu mūzika ir Sietlas grunge maisījums ar mūsdienu rokmūzikas aktuālajām tendencēm, no kurām visatpazīstamākās ir Queens Of The Stone Age ietekmes. Backflow piegājiens savas krietni nobriedušās mūzikas pasniegšanā ir līdzīgi cienījams kā minētās grupas līderim Džošam Ommem, un te vietā mazliet pārfrāzēt latviešu deviņdesmito gadu bohēmas dvēseles Villija nepublicētā evaņģēlija citātu: "Mēs nelaizīsim dibenu nākotnes cilvēkam, jo, tāpat kā īsts rokenrols, esam mirstīgi, tātad īsti." Pieņemt to vai nepieņemt — tā ir katra paša izvēle, ko izdarīt palīdzēs arī nepārspīlētais albuma garums.

***

Pops

Duffy "Rockferry"


Polydor

HHHH Emijas Vainhausas zvaigzne likusi sarosīties producentiem ne nu gluži uzsēdināt kādu jaunu dziedātāju uz adatas, bet atrast vēl kādu, kura dzied gluži kā pirms četrdesmit gadiem, jo noilgums to laiku kā milzīgā hallē dzirdamas balss ieskaņošanas manierei šodien atkal liek tai skanēt svaigi. Blondajai velsietei Dafijai, tāpat kā Vainhausai, īstais vārds ir Emija, tāpēc lietot pilnu vārdu jau nu gan būtu par daudz, vai ne? Singls Mercy ir burvīgs, un arī pārējās dziesmas izdevušās gana labas, pateicoties bijušā Suede dalībnieka Bernarda Batlera pieliktajai rokai un pašas Dafijas spēcīgajai balsij, kas liek viņu salīdzināt gan ar Vainhausu, gan ar Semu Braunu.

***

elektro

Does It Offend You, Yeah?

You Have No Idea What You're Getting Yourself Into


Virgin

****Viņu dziesmas ir kā radītas deju zālēm, kaut šis nebūt nav kārtējais elektroniķu duets — Digitalism un Daft Punk atgādinošam pamatam un vokoderu balsīm pievienojas roka ģitāras, ar rokām spēlēti sintezatori un cilvēku vokāli, liekot šo Redingas kvartetu salīdzināt gan ar !!!, gan LCD Soundsystem. Šķiet, ka vēl daudz interesantāk par šīs mūzikas klausīšanos audioversijā būtu pavērot, kā viņi to dara dzīvajā.

***

koncerts

Enrique Iglesias 95/08 Exits


Univeral

***Iekarojis Eiropas un Ziemeļamerikas klausītāju (lielākoties, protams, sieviešu) sirdis ar savām dziesmām angļu valodā, slavenā tēva Hulio nu jau ne mazāk slavenais dēls latino popzvaigzne Enrike nāk pie mums ar atklātības dubultpienesumu — savu lielāko hitu versijām oriģinālajā un dziedātāja dzimtajā, tātad patiesākajā spāņu valodā, turklāt dzīvajā izpildījumā, kas rāda Enrikes varēšanu arī ārpus studijas sienām. Būs arī pārsteigumi — Solo En Ti ir Yazoo populārā un vēlāk slavenās vokālās grupas Flying Pickets pārdziedātā gabala Only You spāņu versija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja