Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Briti “Ten Bears” uzstāsies “Postitivus” festivālā

Dalību “Positivus” festivālā apstiprinājuši briti “Ten Bears”, informēja organizatoru pārstāve Līga Andžāne. Festivālā viņi uzstāsies piektdienas vakarā.“Grupa no Lielbritānijas, kas spēlē dzīvespriecīgu nākotnes popmūziku. Kliedzošas ģitāras un nevaldāmi sintezatori – Ten Bears ir kā Prince, MGMT un White Stripes, un tomēr citādāki,” par mūziķiem pavēstīja L.

Andžāne. Lai arī grupa vēl nav izdevusi debijas albumu,  "Ten Bears" jau uzstājušies uzstājusies Glastonberijas festivālā, "The Secret Garden Party", šā gada SXSW Teksasā un citos festivālos. Aprīļa beigās klajā nāca “Ten Bears” pirmais singls “Braces”.Grupas oficiālā mājas lapa: www.tenbearsmusic.com L.Andžāne atgādināja, ka “Positivus” festivāls 16. un 17. jūlijā jau ceturto reizi notiks Salacgrīvā. Biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Pirmās 4000 divu dienu biļetes maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Pēc tam divu dienu biļete maksās Ls 33,00. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam 16.jūlijā maksā Ls 19,00; apmeklējumam 17.jūlijā – Ls 25,00. Pieejama arī grupas biļete – pērkot sešas divu dienu biļetes, katra izmaksās Ls 24,50; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 28,00. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja