Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Festivāls "Disko nakts" norisināsies divās hallēs

Jau septīto gadu ziemas ieskaņā norit pasākums, kas, atšķirībā no sniega, ir klāt ar nemainīgu regularitāti – ziemas Disko nakts. Šogad, 5.decembrī pulksten 20.00 Ķīpsalas hallē, kurā bez jau ierastā atkalredzēšanās prieka un dejām jaunības dienu elku izpildītās mūzikas pavadībā, festivālā gaidāmi jaunumi un pārsteigumi, informē "L.Tips" pārstāve Inita Zīmele.

Galvenais no tiem – atšķirībā no ekonomikas Disko nakts nevis saraujas, bet tieši pretēji – iet plašumā! Pirmo reizi pasākuma vēsturē tiks atklāta otra Deju halle "Balsam Club", kurā būs iespējams nokļūt video diskotēkas gaisotnē.

Disko nakts Nr. 7 īpašo viesu sarakstā būs tādi astoņdesmitajos gados atpazīstami populārās mūzikas izpildītāji kā Nik Kershaw & Band (I Won’t Let The Sun Go Down On Me, Wouldn’t It Be Good, The Riddle) Jennifer Rush & All Stars Band (The Power Of Love, Destiny, I Come Undone) un "Secret Service" (Flash In The Night, LA Goodbye, Ten O’Clock Postman).

Kā arī pēc piecpadsmit gadiem uz skatuves atkal kopā kāps leģendārā latviešu grupu "Vaidava" (Pusnakts stundā, Tu būsi vēl, Kafijpupiņas). Grupai šī būs pirmā uzstāšanās kopš atkal apvienošanās. Disko nakts jau bijusi vieta, kur atdzimst zvaigznes, tāpēc pilnīgi iespējams vēsture atkārtosies, un apmeklētājiem būs iespēja būt par tās lieciniekiem.

Biļetes uz Disko nakts Nr. 7 pieejamas "Biļešu paradīze" kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv . Ieejas biļešu cena Ls 15, tuvojoties pasākumam – dārgāk. Ir pieejamas arī VIP biļetes, to cena Ls 35.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja