Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Hi, hi, hou! Pirātisks sveiciens no Belgradas!

Hi, hi, hou!


"Šobrīd šeit, Belgradā, Hi, hi, hou! ir sveiciens, kādu mēs lietojam, lai uzrunātu jebkuru, kam ir vēlēšanās ar mums iepazīties vai ko mēs — Pirāti — vēlamies uzrunāt! Esam lielās Eirovīzijas gaidās, un nu jau varu teikt, ka esam šeit pilnībā iejutušies, ar pozitīvu cīņas sparu piepildīti un gatavi cīnīties, lai parādītu visu to labāko, ko esam atveduši līdzi!" no Belgradas ziņo Jānis Vaišļa.

Drošība ne pa jokam


Sagatavošanās darbi noris lieliski, bukmeikeri mūsējiem pareģo nesliktu startu, bet miesassargi rūpējas, lai pirātiem neuzbrūk kādi naidīgi grupējumi no citiem kuģiem. Tas nav joks! Viņiem tiešām ir miesassargi. Veseli trīs puiši civilās drēbēs ikdienas gaitās pavada Roberto Meloni, Aleksandru Kurusovu, Jāni Vaišļu, delegācijas vadītāju Ivetu Lepeško un pirātus iesācējus — Lieni Bronušu (Candy), Zani Biķi un Oskaru Zaļkalniņu, kuri pievienojās neilgu brīdi pirms došanās "sirojumā" uz Belgradu. Arī no lidostas līdz viesnīcai viņi nogādāti policijas eskorta pavadībā. Pēc mēģinājumiem katrs atpūšas, kā sirds kāro. Pat pirmajā dienā J.Vaišļa, A.Kurusova un L.Bronuša neizlaida sporta aktivitātes un skrēja pa šaurajām un kalnainajām Belgradas ieliņām. Arī tur viņus pavadīja miesassargi, kam pašiem pret savu gribu nācās uzlabot fizisko formu.

Dāvana no Mandelas


Interesanta bijusi sastapšanās ar žurnālistiem preses konferencē, — pirātus viņi sagaidīja… dziedot mūsējo Wolves of the Sea! "Jautājumu daudz, interese liela, un patīkamākais, ka lielākā daļa jautājumu bija sagatavoti ar asprātības vai humora devu, kas liecina par to, ka esam uztverti tieši šādi — kā pozitīva un atraktīva apvienība!" Preses konferences laikā no žurnālistiem pirāti saņēma pat dāvanas. Kāds žurnālists no Dienvidāfrikas pastāstīja, ka Nelsonam Mandelam pērn tieši Latviju pārstāvējusī dziesma Questa note nu kļuvusi par vienu no viņa iemīļotākajām, tāpēc, svinot dzimšanas dienu, šī dziesma tikusi atskaņota gan viņam par godu rīkotajā koncertā, gan iekļauta īpašā viņa mīļāko dziesmu albumā. Uzzinājis, ka Roberto arī šogad piedalās Eirovīzijā, Nelsons Mandela vienu no diskiem parakstījis un ar žurnālista palīdzību nodeva Roberto!

Svētdien, 18.maijā, pirāti un delegācijas vadītāja Iveta Lepeško TV operatora pavadībā, piemēram, devās uz Balto pili, kur notika Serbijas karaliskās ģimenes rīkotā pieņemšana.

Jācer, ka daudzie izklaides pasākumi nebūs vājinājuši mūsu komandas pirātisko garu un Latvijas kuģis pilnās burās trauksies uz Eirovīzijas finālu, kas notiks jau šosestdien, 24.maijā, plkst.22. Pēc Latvijas laika.

***

Seko līdzi Diena.lv


Speciālajā Eirovīzijas sadaļā http://www.diena.lv/lat/izklaide/eirovizija atradīsiet jaunākās ziņas, videointervijas un citus jaunumus par pirātiem un citiem konkursa dalībniekiem, kā arī abu pusfinālu un fināla rezultātus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja