Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Jānis Stībelis uzstāsies kopā ar “City Jazz Big Band”

19.martā plkst. 20.00 City Jazz Club, Ģertrūdes ielā 34 notiks “City Jazz Big Band” koncerts, kurā kā īpašais viesis piedalīsies Jānis Stībelis, informē kluba sabiedrisko attiecību vadītāja Vita Breda.

“City Jazz Big Band” Kārļa Vanaga vadībā izveidots 2007.gada vasarā, taču, neraugoties uz samērā īso pastāvēšanas laiku, tas jau ir piedalījies arī tādos Latvijas mūzikas dzīvē nozīmīgos festivālos kā „Rīgas ritmi“, „Saulkrasti Jazz“, priecējis klausītājus Rīgas svētkos un piedalījies Lindas Leen un Jāņa Stībeļa solokoncertos.

Jānis Stībelis, kas ir dzimis Talsos, spēlē klavieres un dzied jau kopš 5 gadu vecuma. Studējot Holivudas Mūzikas institūtā Losandžalosā pie Masta Edwards, kas savulaik bija strādājis ar Stevie Wonder un Norman Brown, Jānis no sava skolotāja dzirdēja šādus vārdus: „Es Tev neko nevaru iemācīt, jo Tu jau dziedi labāk par mani“. Tad skolotājs izteica piedāvājumu, ka varētu producēt Jāni Amerikas tirgū, taču viņš atteicās, jo bija tik iedvesmots par visu, ko iemācījies, ka vēlējās šo pieredzi atvest uz dzimteni Latviju.

Pēc veiksmīgas uzstāšanās konkursā „Jaunais Vilnis“ J.Stībelis ieguva starptautisku atzinību. Tam sekoja sadarbība ar Laimu Vaikuli un Raimondu Paulu.

Regulāri koncertējot Krievijā, Amerikā un citviet pasaulē. J.Stībelis ieguvis daudzus sava talanta cienītājus. Viņš ir izdevis 5 solo albumus, no kuriem pēdējais - „Secret Mission“ – iznāca šī gada 1.janvārī.

Koncertā J.Stībelis izpildīs arī vairākus skaņdarbus, arī dziesmu “Be with me”, kas radīta īpaši priekš “City Jazz Big Band”.  Šīs dziesmas mūzikas autors, aranžētājs un producents ir pats Jānis Stībelis.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja