Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kailijai Minogai līdzi dosies personīgais pavārs ar asistentiem

Popmūzikas megazvaigznes Kailijas Minogas šovs, kurš norisināsies Arēnā Rīga šī gada 20.jūnijā, būs viens no vissarežģītākajiem un kompleksākajiem liela mēroga iekštelpu inscenējumiem Latvijas un Baltijas koncertu vēsturē. Astoņu speciālistu komanda no koncerta apkalpojošā personāla strādās tieši zem halles jumta visu koncetršova laiku.


„Kailijas Minogas jaunais šovs ir viens no tehniski vissarežģītākajiem šoviem kādu mēs jebkad esam redzējuši. Būs nepieciešama liela tehnisko darbinieku komanda, kura darbosies tieši zem halles jumta, lai paceltu dziedātāju gaisā, kā arī, lai celtu un bīdītu dažādas skatuves daļas”, skaidro koncerta organizators un Baltic Music Production direktors Lauri Laubre. „Puišiem, kuri strādās tur augšā ir jābūt īstiem akrobātiem, jo tas, ko viņi darīs būs ļoti sarežģīti. Lai paveiktu šo darbu visaugstākajā līmenī, Rīgā ieradīsies īpaši trenēta profesionāļu komanda.”


Kamēr aizkulišu darbs apmeklētājiem paliks nepamanīts, tikmēr uz skatuves norisināsies horeogrāfijas meistardarbi - dziedātājas iepriekšējās tūres bijušas ievērojamas ar profesionālu dejotāju līdzdalību priekšnesumos, kā arī ar biežo tērpu maiņu un nepārspējamiem horeogrāfiskiem trikiem.
„Mēs kā koncerta organizatori ir informēti, ka aiz skatuves vīriešu un sieviešu dejotāju ģērbtuvēm ir jābūt nodalītām”, stāsta Laubre. „Šova komandai būs arī īpaši aprīkots tūres autobuss.”
Mākslinieces komanda ar visu tehnisko nodrošinājumu ieradīsies Rīgā jau pāris dienas iepriekš, lai paspētu izbūvēt visas nepieciešamās skatuves konstrukcijas. Interesanti, ka no Londonas tiks vestas līdzi arī mēbeles un apgaismojuma ierīces, lai iekārtotu telpu, kurā uzturēsies šī vakara zvaigzne. Pati Kailija Minoga mūsu valstī ieradīsies tikai koncerta dienā ar personīgo lidmašīnu un viņu līdz Arēnai Rīga pavadīs speciāls policijas eskorts.
Skatuve, uz kuras norisināsies šovs, būs vairāk kā 15 metrus plata un 16 metrus dziļa ar diezgan sarežģītu konstrukciju, liftiem, lai vienlaicīgi uz tās varētu darboties gan grupa, gan dejotāji, gan pati Kailija Minoga.

Skatuves tērpus Kailijas Minogas tūrei Kylie X2008 veidojis viens no slavenākajiem dizaineriem Žans Pols Gotjē (Jean Paul Gaultier), kurš ir slavens ar saviem skandaloziem tērpiem, vispazīstamākā modele ir Madonna.

Kailijas Minogas komanda ir izvirzījusi diezgan augstas prasības aizskatuves aprīkojumā, ļoti daudz un dažādu iekārtojumu telpas, atsevišķi iekārtotas vīriešiem un sievietēm, grupai un dejotājiem, frizieru un meikapa telpas, vairāki producentu biroji, daudzām no telpām jābūt aprīkotām ar speciāliem interneta pieslēgumiem. Pasaules līmeņa zvaigzne kā obligātu prasību izvirzījusi ziņu, ka viņas personīgai drošībai jānodrošina apsardzē sieviete. Nozīmīgi, ka māksliniecei līdzi brauks savs pavārs ar asistentiem, kuri koncerta organizatoriem ir pieprasījuši lielu daudzumu dažāda veida ūdens, vairāku veidu pienu un īpaši putotu pienu kafijai. Interesants ir fakts, ka ir pieprasīts ļoti liels daudzums dvieļu, t.i., vairāk par 300 gabaliem, ko nāksies nodrošināt koncerta organizatoriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja