Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kombuļi. Pat Ella apskaustu!

Šovā Latvijas Zelta talanti popularitāti guvušie Kombuļi ierakstījuši disku

"Kapitālākais, ko es pēdējā laikā esmu redzējis!" pēc Kombuļu priekšnesuma noskatīšanās LNT šovā Latvijas Zelta Talanti pagājušā gada decembrī rakstīja kāds interneta komentētājs. "Nu, tās bija dzeltenas šausmas," — tā kāds cits. Dzeltenos krekliņos ar papīra saulespuķi un uzrakstu Kombuļi pie krūts, trio no Krāslavas novada Kombuļu ciema par šlāgerdziesmu Dzīvo tā saņēma skatītāju ovācijas, bet no žūrijas — vieninieku. Viszemāko atzīmi šovā. Skatītājiem pagājušajā televīzijas sezonā, kas bija pārpildīta ar pašapzinīgām "zvaigznēm", kuras skaisti izskatās, dejo un dzied, Kombuļu uznāciens bija kā sātīgas desas luņķis pēc tam, kad esat apēdis zemeņu torti — visu viens pats. Smieklīgi, aizkustinoši, mulsinoši — nepilna gada laikā kopš kļuvuši slaveni, Kombuļi saņēmuši tik daudz viedokļu, ka pat Ella varētu viņus apskaust.

Trio no Kombuļu ciema ne vien apspriež, bet arī atdarina — YouTube ievietoti vairāki video no jauniešu mājas ballītēm. Ģitāru plecā, tērpušies dzeltenos T kreklos, viņi rauj vaļā ansambļa repertuāru.

Televīzijas šovā iegūtā popularitāte ansambļa dalībniekiem apdrošināšanas speciālistam Ērikam Cibuļskim (54) un viņa sievai, četru dēlu mātei Inesei Cibuļskai (30) devusi iespēju ievērojami uzlabot materiālo situāciju. Kombuļus uzstāties aicina visos Latvijas nostūros, izlaidumos, naktsklubos, ballītēs. Sākumā honorārs bijis 50—60 latu par vakaru. Tagad viņi prasa 200 latu, ceļa izdevumu apmaksu, kā arī auklītes izdevumu segšanu bērniem, kamēr paši koncertē.

"Ne tikai tādu valdību esam pelnījuši, bet arī tādu "mūziku"," noklausījies www. diena.lv Kombuļu jaunā albuma tituldziesmu, pukojas kāds. Cits slavē un novēl būt neatlaidīgiem — Kombuļi esot pelnījuši tikt Latvijas šlāgeraptaujas virsotnē! Piesakoties LNT Zelta talantu šovā, tas bijis Ineses un Ērika sapnis. Šoruden ansamblis radio SWH studijā ierakstījis 12 jaunas dziesmas, 5.oktobrī iznāks Kombuļu pirmais disks Dzīvo tā, ko izdevis apgāds MicRec, novērtējot Kombuļu "fenomena" komercpotenciālu.

"Mīļie draugi, Kombuļi jūs mīl!" saviem faniem draugiem.lv raksta Inese un Ēriks. "Buļi–buļi–Kombuļi!" viņi jautri uztrallina sava talanta cienītājiem un aicina balsot aptaujās, nākt uz koncertiem. "Bez klausītājiem mūziķi nevar pastāvēt. Mēs esam laimīgi, ka jūs mums esiet!" viņi atzīstas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja