Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

LTV Eirovīzijas mājaslapā var noskatīties visu dalībnieku dziesmu videoversijas

No 23.aprīļa  LTV mājas lapā www.eirovizija.lv ir iespējams noskatīties visu 42 Eirovīzijas 2009 dalībnieku dziesmu video versijas un piedalīties alternatīvajā balsojumā, informē LTV sabiedrisko attiecību speciāliste Ieviņa Ancena. Visu šīgada dziesmu videoklipi, ieskaitot Latvijas pārstāvja Intara Busuļa dziesmu „Probka”, noskatīšanās režīmā pieejami Eirovīzijas oficiālajā mājas lapā www.

eirovizija.lv, un par katru no dziesmām katrs lapas apmeklētājs varēs nobalsot vienu reizi dienā.  Balsojums noslēgsies Eirovīzijas starptautiskā fināla dienā - 16. maijā, un LTV1 raidījuma „Latvija, turam īkšķus!” laikā tiks noskaidrots Latvijas interneta lietotāju favorīts.  Mājas lapā www.eirovizija.lv tiks publicēta arī LTV delegācijas dienasgrāmata, jaunākās fotogrāfijas un ziņas no Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa. Intars Busulis kopā ar LTV delegāciju uz konkursa norises vietu dosies jau nākamsvētdien, 3. maijā.  Savukārt jau no pagājušās nedēļas visu Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa dalībnieku dziesmu videoklipu rotācija sākusies arī LTV1 un LTV7 ēterā. Pagaidām vēl nav pieejams Krievijas klips dziesmai „Mamo”, jo tas tiks izplatīts vēlāk: šobrīd skatāma šīs dziesmas videoversija no nacionālās atlases fināla.  Eirovīzijas konkursa starptautiskais fināls Maskavā notiks no 12. līdz 16. maijam. Latvijas nacionālās atlases uzvarētājs Intars ar trešo kārtas numuru uzstāsies otrajā pusfinālā 14. maijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja