Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Par godu Mātes dienai notiks vairāki koncerti

Sestdien, 8.maijā, un svētdien, 9.maijā, Rīgā un ārpus Rīgas notiks vairāki māmiņām un vecmāmiņām veltīti koncerti, liecina pieejamā informācija.

8.maijā plkst.13 Mākslas darbinieku namā koncertā "Krāsainie sapņi" ar latviešu komponistu dziesmām uzstāsies bērnu vokālais ansamblis "Podziņas".

* 9.maijā Vērmanes dārzā plkst.11.30 pulcēsies mazo vokālistu koncerta  "Cālis 2010"  laureāti. Dziesmu pavadījumus atskaņos instrumentālā grupa Madara Kalniņa vadībā.

* Plkst.12 VEF Kultūras pilī notiks koncertuzvedums "Tiem, ko mīlēsim arvien"  ar aktiera Jāņa Paukštello, Artūra Palkēviā, Kristīnes Grundmanes un Anastasijas Poļipinas piedalīšanos. Plkst.15 te notiks bērnu deju kolektīvu "Mazsietiņš"  un "Zelta sietiņš" , kā arī vokālā ansambļa “Momo” koncerts.

* Plkst.13 Sv.Pētera baznīcā ar koncertu "Cik pasaule šī skaista!" uzstāsies J.Mediņa mūzikas vidusskolas zēnu koris, Ance Krauze un Zigfrīds Muktupāvels, Jelgavas mūzikas skolas kamerorķestris diriģentu Romāna Vanga, Tālivalža Gulbja un Hermaņa Eglīša vadībā.

* Plkst.13 Mazajā ģildē notiks koncerts "Mirdzi kā zvaigzne" , kurā uzstāsies jauniešu koris "Sonore", vīru koris "Frachori", Norvēģijas jauktais koris "Glomma" un LNO solists Guntars Ruņģis.

Plkst.14 kultūras un atpūtas centrā "Imanta" koncertā "Mīļdziesmiņas" satiksies Austra Pumpure un Austrasbērni – Silvija Silava, Arnis Miltiņš, Agita Kaužēna u.c.

Plkst.19 Valmieras Kultūras centrā koncertā "Ģimene – Latvijas lepnums un spēks" uzstāsies Vītolu ģimene, Riči, Ieva Akuratere ar dēlu Matīsu, Dainis Skutelis ar brāli Māri, Silvija Silava ar meitu Sniedzi un Zane Gudrā ar tēti Aivaru un dziedātāju Uģi Rozi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja