Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Queen" Latvijā gatavojas grandiozam šovam

19.septembrī "Arēnā Rīga"notiks grupas "Queen" un Pola Rodžersa koncerts, kura reproducēšanai tiks organizēta Baltijas vēsturē līdz šim neredzēta videosiena. Skaņas, skatuves un apgaismojuma tehnika tiks nogādāta koncerta norises vietā ar 18 kravas automašīnām.

"Koncerta tehniskās instrukcijas, kas nodotas organizētājiem izpildei, pieprasa videosienas izmantošanu, lai pilnībā aptumšotu zāli un tādējādi daudzie specefekti būtu pietiekami iespaidīgi," stāsta koncerta organizators "Baltic Music Productions" pārstāvji. "Gandrīz 20 metru platā videosiena ir daļa no šova, kuram grupa "Queen" pievērsusi īpašu uzmanību. Papildus "Arēnā Rīga" tiks uzstādīta catwalk tipa skatuve, kas stiepsies 12 metrus publikā, un zāles vidu būs papildu skatuve."

Koncertam Rīgā tiks iekārtots liels skaņas un apgaismojuma komplekss, kura vajadzībām tiks veiktas izmaiņas "Arēna Rīga" iekārtajās konstrukcijas, bet koncerta tehniskajam risinājumam būšot nepieciešama papildus enerģija, kas ar kabeļiem tikšot pievadīta no tuvākās elektrostacijas.

"Queen" sāks koncertturneju Maskavā 15. Septembrī. Rīgas koncerts ir mākslinieku vienīgā uzstāšanas Ziemeļvalstīs. Rodžers grupai pievienojās 2005.gadā, četrpadsmit gadus pēc grupas solista Fredija Merkurija nāves.

Biļetes tiek tirgotas "Biļešu servisa" kasēs un "Statoil" degvielas uzpildes stacijās. Biļešu cenas no Ls 38 līdz Ls 55.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja