Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Raimonds Ozols uzstāsies Dzintaru koncertzālē

30.augustā plkst.19 Dzintaru koncertzālē vijolnieks, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra pirmo vijoļu grupas koncertmeistars Raimonds Ozols aicina uz koncertprogrammu "Ienāc manā pasaulē", informē dziedātāja menedžere Irēna Bērziņa.

Koncertā skanēs jauni skdarbi Raimonda Macata un Kārļa Lāča aranžējumā, kā arī Valta Pūces, Aivara Gudrā un Jāņa Lūsēna oriģināldarbi un skaņdarbi no Raimonda Ozola albumiem "Starp debesīm un zemi" un "Ienāc manā pasaulē". Vairāku skaņdarbu mūzikas dramaturģija tiks sinhronizēta ar lāzeru telpiskajiem efektiem, radot daudzdimensionālu mūzikas un krāsu simfoniju.

Īpašu gaisotni koncertā radīs Mazās Parīzes orķestris un Raimonda Ozola viesi: flautiste Dita Krenberga, dziedātāji Niks Matvejevs un Sonora Vaice, kā arī komponisti Valts Pūce un Kārlis Lācis.

Dziedātāja menedžere atgādina, ka R.Ozola koncerta "Ienāc manā pasaulē" pirmatskaņojums notika šā gada aprīlī Lielajā ģildē. Toreiz mūzikas kritiķi atzina, ka šis koncerts  ir lieliska iespēja iepazīt klasisko mūziku 21.gadsimta interpretācijā. Viņa arī piebilst, ka šis, iespējams, ir mūziķa beidzamais solokoncerts; vismaz tuvākajā nākotnē noteikti.

"Ienāc manā pasaulē... Kāda ir mana mūzikas pasaule? Tā ir mana vijole, tie ir mani draugi, tie ir radoši meklējumi un atklājumi, tie ir mani klausītāji. Aicinu jūs uz koncertu, kas aizvedīs visus aizraujošā muzikālā ceļojumā!" raksta Raimonds Ozols savā interneta mājaslapā www.raimondsozols.com.

Biļetes uz koncertu par Ls 7-18 iespējams iegādāties "Bilešu servisa" kasēs un internetā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sākas Starptautiskais Baltijas baleta festivāls

Starptautiskais Baltijas baleta festivāls sāksies 3. oktobrī ar pašmāju jauno horeogrāfu un labāko dejotāju bezmaksas koncertu t/c Origo. Festivāls norisināsies līdz 4. novembrim Rīgā, Ogrē un Cēsīs...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja