Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Var iegādāties abonementu uz Sinfonietta Rīga koncertsezonu

Uzsākot ceturto koncertsezonu, orķestris Sinfonietta Rīga piedāvās īpašu abonementu uz jaunās sezonas koncertiem, informē Latvijas Koncertu sabiedrisko attiecību speciāliste Rinta Bruževica. Tajā ir iekļauti četri koncerti, kas notiks Lielajā ģildē un jaunajā Spīķeru koncertzālē. Abonementa cena – divpadsmit lati.

Abonements būs pārdošanā tikai vienu mēnesi - no 17. augusta līdz 17. septembrim.  Abonementā iekļauti  šādi koncerti:18. septembrī Sezonas atklāšanas koncerts Lielajā ģildē, kurā piedalīsies Latvijas mūzikas dzīves jauno cerību zvaigznājs – Berlīnes mūzikas augstskolu šī gada absolventi Marta Jagmane (vijole), Guna Āboltiņa (čells) un Jānis Semjonovs (fagots), kā arī viņu mentors Normunds Šnē (oboja);30. oktobrī izcilā diriģenta un trombonista Kristiana Lindberga benefice Lielajā ģildē ar mākslinieka izveidotu koncertprogrammu, ko izpildīs pats viesis un Sinfonietta Rīga stīginstrumentu mūziķi;13. novembra koncerts American Icons jaunajā Spīķeru koncertzālē iepazīstinās ar Sinfonietta Rīga ansambļiem, kuri atskaņos mūsdienīgu amerikāņu komponistu mūziku;18. decembrī izcilais soprāns Inga Kalna un Sinfonietta Rīga koncertā Lielajā ģildē priecēs klausītājus ar Volfganga Amadeja Mocarta operu un koncertārijām. Abonementu tirdzniecība notiks Lielās ģildes kasē un tā ilgs tikai vienu mēnesi – no 17. augusta līdz 17. septembrim. Abonementu īpašniekiem vietas tiks rezervētas augstākās cenu kategorijas zonā, kur biļetes maksā 10 lati. Iegādājoties abonementu, maksa par katru koncertu – 3 lati.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nacionālais teātris dodas viesizrādes pa visu Latviju

Latvijas Nacionālais teātris šī gada rudens un ziemas sezonā ar vairākām izrādēm viesosies Latvijas reģionos. Tuvākās viesizrādes gaidāmas jau šajā nedēļas nogalē Viesītē un Ventspilī, bet vēlāk ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja