Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Briežu un stirnas striptīzs

Izrādes Kailie brieži mācība: krīzes apstākļos var piepelnīties izģērbjoties! Savā profilā Draugiem.lv vienīgā izrādes Kailie brieži sieviešu dzimuma pārstāve Aleksandra Kurusova ievietojusi video no 2009.gada talantu šova Vācijā, kur redzami pieci dejojoši puiši. Kaili. Viņu intīmo zonu aizsedz vien šķīvji, ko šova noslēgumā, uzgriezuši skatītājiem muguru, viņi azartiski sadauza druskās pret savu pēcpusi.

"Manējie brieži būs daudz labāki!" Saša lepni ziņo sava profila skatītājiem. Izrādē Kailie brieži viņai ir horeogrāfes loma. Viņa palīdz plūkt slavu un naudu sešiem drosmīgiem latviešu puišiem (lomās Agris Daņiļevičs, Lauris Reiniks, Artūrs Krūzkops, Jānis Vimba, Jānis Jarāns un Roberto Meloni). Krīzes izmisuma dzīti, viņi nolemj pelnīt ar striptīzu. Kailo briežu pirmizrāde šovakar notiks Dailes teātra Mazajā zālē (biļetes izpārdotas). Entonija Makārtena un Stīvena Sinklēra komēdija Ladies Night ir pasaulē populārs izklaides gabals. Iestudējuma Kailie brieži latviešu versijas režisors Oļegs Šapošņikovs un horeogrāfs Agris Daņiļevičs to pielāgojuši Latvijas apstākļiem. Visa sākums — jūs tas nepārsteigs — ir lietuviešu producentu kompānija Domino teatras, kas ar labiem komercpanākumiem šo komēdiju ar nosaukumu Striptīza ērgļi Lietuvā izrāda jau kādu laiku. "Jūs jau zināt, ka mums Latvijā viss nāk no lietuviešiem: šovs Dejo ar zvaigzni, lielveikals Maxima un tā tālāk," ironizē striptīzuzveduma režisors Oļegs Šapošņikovs, kuru sadarboties aicinājuši lietuvieši. Nu mums no lietuviešiem būs arī striptīzs! Lietuviešu producenti pagaidām Latvijā izmetuši tikai makšķeri. Ja uz striptīzkomēdijas āķa uzķersies gana daudz zivju (skatītāju), varam sagaidīt vēl daudz citu projektu. O.Šapošņikovs stāsta, ka atšķirībā no Latvijas, kur tiek uzskatīts, ka privāto teātru eksistence bez valsts atbalsta nav iespējama, Lietuvas Domino teatras ir labi paēdis no saviem ienākumiem vien. Vai režisoram nācās ilgi pierunāt Latvijas zvaigznes piedalīties šajā divdomīgajā projektā? O.Šapošņikovs saka: "Nemaz nebija jāpierunā! Nostrādāja vēstījums, tas nav tikai par izģērbšanos. Mēs gribam Latvijas sabiedrībai parādīt, ka cilvēks var atļauties jebko, ja vien patiešām vēlas." Draugos.lv noskatoties vācu video rullīti ar puskailajiem dejotājiem, Sašai Kurusovai kāda interesente vaicā: vai mūsējiem šķīvju (kas aizsedz intīmo zonu) nebūs? "Nebūs! Būs kaut kas spēcīgāks!" Saša ņipri atbild. Par spēka apmēriem liecina tas vien, ka preses fotogrāfiem izrādes otrajā daļā fotografēt kategoriski aizliegts.


Izrāde

Kailie brieži


Dailes teātra Mazajā zālē

21., 22. un 27.V plkst.19

Biļetes Biļešu paradīzes tīklā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja